Tisztában vagytok vele, hogy az emelkedett rezsiköltségek miatt rengeteg cég, vállalkozás fog tönkremenni?
Az én munkahelyem augusztus 1 től megszűnik. 43 ember lesz munkanélküli, mert a cég nem tudja kitermelni a 6.000.000 forintos villanyszámlát. A boltban már a boltos jelezte, hogy nem szeretné bezárni a boltot, ezért dupla áron fog adni mindent, hogy ki tudja fizetni a bolt energiafelhasználását...
Persze papíron a munkanélküliség nem fog nőni, hiszen aki munkanélküli lesz a "családvédelmi" programja miatt orbánnak, az majd megy közmunkásnak. Ez is munka, az is munka. Papíron ugyan az!
#20, elköltik míg ér valamit, és nem kerül még 2× annyiba.
Én is vettem kannába 200 liter benzint piaci áron (609 Ft/liter),
dízel autóm van, ahhoz van 3 tartály IBC -m a pincébe, de fűnyíró, fűrész benzines.
Így elég lesz erre meg a következő évre, és érték álló befektetés.
Ugyan így van főzéshez 6 palackos gáz, ha esetleg a gázzal is gond lenne.
Amit pedig nem tudok elkölteni tartós dologra, azt EUR és CHF alapon kötöm le, nyugati országban bankba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!