Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Tisztában vagytok vele, hogy...

Tisztában vagytok vele, hogy az emelkedett rezsiköltségek miatt rengeteg cég, vállalkozás fog tönkremenni?

Figyelt kérdés

Az én munkahelyem augusztus 1 től megszűnik. 43 ember lesz munkanélküli, mert a cég nem tudja kitermelni a 6.000.000 forintos villanyszámlát. A boltban már a boltos jelezte, hogy nem szeretné bezárni a boltot, ezért dupla áron fog adni mindent, hogy ki tudja fizetni a bolt energiafelhasználását...

Persze papíron a munkanélküliség nem fog nőni, hiszen aki munkanélküli lesz a "családvédelmi" programja miatt orbánnak, az majd megy közmunkásnak. Ez is munka, az is munka. Papíron ugyan az!

2022. júl. 29. 10:48
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
0%

#9 "A közmunkát is visszavágták, mert arra sincs pénz:"

Az a baj, hogy megint nem olvastad el ami a linkeden van csak a címét. Én elolvastam: nincs benne hogy mennyi lesz majd a közmunkás szeptemberben, ellenben benne van hogy LEHET.

Megpróbáltam utána keresni és nem írják meg hogy mennyivel fog csökkenni a közmunkások száma, csak mindenhol azt ismételgetik, hogy drasztikusan csökkenti a számukat a kormány és rengetegen esHETnek ki a programból. Mivel valaki leírta a hírt és mindenki más csak tőle vette át konkrét információ nélkül, szimplán egy kistelepülés polgármesterének bejegyzésére hivatkozva aki a saját településén aggódott a közmunkásokért.

Nagyon nem ugyanaz, hogy a mostani 70-80 ezres létszámból lesz 50-60 ezres vagy 10-20 ezres közmunkás hely.

Szerintem meg kellene várni azt hogy kiderüljön mennyi közmunkás lehet majd szeptembertől valójában és akkor ítéletet mondani a döntésről!

2022. júl. 29. 11:30
 12/21 anonim ***** válasza:
69%
#10: volt KKV rezsicsökkentés is volt, az is bukott, a szerencsésebbeknek csak következő év elejétől, akiknek nagy volt a fogyasztása azok most augusztustól fizetnek horror árat.
2022. júl. 29. 11:34
 13/21 anonim ***** válasza:
57%
#12 Pont erről szól a cikk meg az idézet amit betettem.
2022. júl. 29. 11:43
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Sajnálom kérdező!
2022. júl. 29. 11:50
 15/21 anonim ***** válasza:

Tisztában. -Gondolom, ettől a ponttól kezdve kevesebb cég fog tönkre menni!

Vagy még sem!

2022. aug. 1. 07:27
 16/21 anonim ***** válasza:

Az 1-est nem minősítem, megtette ezt ő maga azzal amit írt...

A gond sokkal, de sokkal nagyobb ha fél, vagy egy évvel tovább tekintünk!

A kormány teljesen meggondolatlanul és nagyon mélyen belenyúlt a piaci folyamatokba. Ha egy egymásra épülő rendszerben egy elemet szándékosan torzítunk, akkor előbb utóbb mindegyik torzulni kezd, és a rendszer darabjaira esik szét!

Európa már régen túl lesz a válságon, amikor mi még mindig csak száguldani fogunk a mélypont felé! Tragikus helyzetbe kerülnek az emberek, és egyre fogy a béketűrés is!

Végre tudomásul kell vennünk: Orbán nem bízott a győzelmében, úgy herdálta el a nemzet pénzét, hogy a következményeit majd az ellenzék fogja beszopni. Csak hogy elszámolta magát, és az a mocsok, amit hátra hagyott, az most az ő képébe csapódik! A fasiszta szövege volt a gumicsont, hogy a totális rohadást leplezni tudja!

A dominó-elv letakarítja a gazdaság felét, s a multikon kívül nem sokan fogják tudni túlélni. Vidéken, a kis falvakban a posta, a patika a kisbolt után a kocsmák is megszűnnek - ezzel "sikeresen" MINDEN megszűnik, ami a vidéki léthez elengedhetetlen!

A helyzetet Orbán mielőbbi (lehetőleg önkéntes) távozása oldaná meg!

2022. aug. 1. 08:02
 17/21 anonim ***** válasza:
0%

#16 "Végre tudomásul kell vennünk: Orbán nem bízott a győzelmében,"

Azért ezt jó lenne ha megbeszélnéd a többi balliberálissal is akik itt napestig hangoztatják, hogy esélye se volt az ellenzékieknek kormányra kerülni, meg hogy orbáni diktatúra van amiben bebetonozta a hatalmát örökre is.

Mindenesetre azt szépen mutatja az ideböffentett szöveged, hogy semmi másban nem értetek egyet csak abban hogy zorbántakaroggy!, mert egymást váltva szidjátok azért hogy miért tette amit tett, meg azért , hogy miért nem tette még jobban amit tett, aztán azért, mert miért kevésbé teszi amit tett és nem tartja fenn ugyanazt még tovább.

2022. aug. 1. 10:58
 18/21 anonim ***** válasza:
16! Ebben tévedsz, nagyon is készült nyerni, csak szerintem arra játszik, hogy a választók agya átlag fél évre emlékszik vissza. A következö választás meg soká lesz.
2022. aug. 1. 12:50
 19/21 anonim ***** válasza:
17 - Jógyerek, neked fingod sincs arról, hogy miket hordasz össze!:)))
2022. aug. 1. 17:28
 20/21 anonim ***** válasza:
én azt látom hogy brutális mennyiségű pénzt költenek az emberek, nincs itt semmi leépítés
2022. aug. 3. 00:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!