Kinek áll érdekében, hogy Stohl megint, és ezt is megússza?
Természetesen az érintetten kívül!
Eddig a "Pártatlan bíróság" szóösszetételre húztuk fel a szemöldökünket. Akkor ezek szerint a pártatlan ügyészségre is?!
Nem szeretem Stohlt, mint színészt, azért csak annyira "bántom", amennyire kell: Sajnos, Ő a "Ki, ha én nem" kategória, ami nagyon veszélyes. Hiába játssza most a bűnbánót, ahogy lecsendesedik körülötte a vihar, folytatja a "Ki, ha én nem életmódot", és ez veszélyes üzem - a gépkocsi ugyanis az - igénybevétele esetén büntetendő! (Kellene, hogy legyen!)
A kérdést tudatosan írtam a Magyar Politika kategóriába!
"a gépkocsi ugyanis az - igénybevétele esetén büntetendő!"
Nekem is van gépkocsim, ha igénybe veszem, azaz használom az szabálysértés, vagy bűncselekmény kategóriába tartozik? És ezt a törvényt is a fidesz hozta?
"Császár Előddel is ugyan ez volt, addig hagyták futni, amíg halálra nem gázolt egy rendőrt. Rá is ment a karrierje. Kell ez nekünk? "
Nekünk igen. Elődöt is rühellem, meg a rendőröket is. Neki nem kellett volna.
2010-09-24 21:20-nak.
Az összetett mondatot egyben kell elolvasni, pajtás!!!
Azt írtam:
" ...ahogy lecsendesedik körülötte a vihar, folytatja a "Ki, ha én nem életmódot", és ez veszélyes üzem igénybevétele esetén büntetendő! (Kellene, hogy legyen!)"
Utólag illeszd be a "- a gépkocsi ugyanis az -" kiegészítést, majd olvasd el újra:
" ...ahogy lecsendesedik körülötte a vihar, folytatja a "Ki, ha én nem életmódot", és ez veszélyes üzem - a gépkocsi ugyanis az - igénybevétele esetén büntetendő! (Kellene, hogy legyen!)"
Szájbarágósan megmagyarázom: Ha valaki veszélyes üzem - jelen esetben a gépkocsi - igénybevétele esetén, foltatja az eddigi, "Ki, ha én nem életmódot", az bizony veszélyes a többi közlekedőre, éppen ezért az ilyen életmódot bűntetni kellene.
Ugye így egészen más??
Vagy Te is a hivatásos kötözködőkhöz tartozol???
senkinek
nem kell összeesküvés-elméletet gyáratni!
hga már előre tudod a választ, ne tegyél fel kérdést!
És az kinek az érdeke, hogy mindig akkor esik az eső, ha kirándulni mennék? :P
Basszus, miért kell mindenbe hátsó szándékot látni. Ahol emberek vannak, ott a rendszerekben hiba is van, néha sajnos nagy...
Adalék Stohl Buci "Ki, ha én nem" jelleméhez:
"Úgy tűnik, Stohl András képtelen a balhémentes életre - fegyvertartási engedélye nélkül vadászott, és kilőtt egy körülbelül 800 ezer forintos szarvasbikát.
Forrás: [link] Blikk információi szerint Stohl András a Zirc melletti erdőkben töltötte a hétvégét. Vasárnap reggel állítólag elejtett egy igen nagy bikát, mindezt úgy, hogy májusi balesetét követően lőfegyvereit vissza kellett szolgáltatnia. A hatóságok akkor házkutatást tartottak nála, és elvették fegyvereit, most azonban úgy tűnik, Stohl ismét áthágta a szabályokat. A színész minden bizonnyal egy barátja nevére bejegyzett lőfegyverrel vadászott a Bakonyban, és az is pénzébe kerülhetett, hogy a vadásztársaság is szemet hunyjon tette felett."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!