Tegnap indult a Magyar Sziget. A kormánypártok miért nem képviseltetik magukat, mikor ez egy nemzeti érzelmű rendezvény?
2022. júl. 28. 12:30
1/7 anonim válasza:
Mért kéne egy pártnak képviselnie magát bármiféle kulturális eseményen?
2/7 anonim válasza:
Én az összes pártot kirúgdalnám az összes ilyen fesztiválról. Semmi keresnivalójuk ott és csak a népet akarják hülyíteni.
3/7 anonim válasza:
Ez egy náci rendezvény, Mein Kampf-ot és Cion Bölcseinek Jegyzőkönyvét árulják ott.
Tehát nem is értem, hogyhogy Orbán nincs ott, sőt, hogyhogy nem ő vezeti?
4/7 A kérdező kommentje:
"Ez egy náci rendezvény"
Valamivel nagyon kevered. Vagy Orbán legutóbbi tusványosi beszédét is annak tartod?
2022. júl. 28. 12:47
6/7 anonim válasza:
Érdekes a fellépők listája.
A Tankcsapda, aki világ életben leszarta a kereszténységet és a nemzeti identitást, nekik csak a pénz és a pin*k voltak mindig is a fontosak, a Depresszió aki szerintem a legliberálisabb magyar mainstream rockzenekar...
Kowa, aki nyíltan Krisnás (ami ugye kissé távol van a kereszténységtől), bár igaz, Fankával is tök jól elvannak.
De mondjuk az Ossiant miért nem hívták meg?
7/7 anonim válasza:
Mert 2025 év végéig mindenki le van xarva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!