Mit szólsz ahhoz, hogy állítólag Noárkának belemarkoltak a fenekébe a Pride-on?
Ki az Noárka, ki a Budaházy Edda és ki a férje? Miért kellene ismerni bárkinek is őket?
Nekem halvány lila gőzöm sincs hogy ki ők, de hogy egy melegfelvonuláson megfogják egymás fenekét, azt nem hinném, hogy szexuális zaklatásnak kellene venni, mert ez ott amúgy is természetes és ezt ők is tudták, hiszen eleve azért mentek oda.
"Nekem halvány lila gőzöm sincs hogy ki ők, de hogy egy melegfelvonuláson megfogják egymás fenekét, azt nem hinném, hogy szexuális zaklatásnak kellene venni, mert ez ott amúgy is természetes és ezt ők is tudták, hiszen eleve azért mentek oda."
Ezt a rengeteg pride-os tapasztalatod alapján jelented ki? Csak mert nagyon nem ezért mennek oda.
23./ Igen a TV-ben is van ilyen műsor nem tudom milyen adón,de elképesztő,hogy miket nem tudnak,és az a menő ott.(!)
Az azonban kultúrális műsorként szerepel a programban, úgy gondolom hogy ez nem az,és ezt a szereplőt akiről ez a kérdés szól, nem kötelező mindenkinek ismerni.
Távkiértékelés van srácok. Egyrészt Noár nem celeb. Ezért ciki, hogy eltartott kisujjal sznobkodtok, mert ti csak kultúrát néztek :) Én pedig elhiszem. A 10 millió adószakértő, biztonságtechnikai szakértő, járványszakértő mellett a 10 millió művelt értelmiségi országa is lettünk.
Elárulom, hogy igen sokat olvasok, könnyű és szépirodalmat is. És ettől függetlenül, tudom kik ezek az emberek, de ha nem tudnám, nem írnám le büszkén, hogy nem tudom :D
Mert ezzel nem műveltségemet vagy igényességemet, hanem tájékozatlanságomat rakom ki az ablakba, hatalmas mellénnyel. Tippelek: Fidesz szavazók vagytok, ugye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!