Mit szólsz ahhoz, hogy állítólag Noárkának belemarkoltak a fenekébe a Pride-on?
Szóval egy homoszexuálisoknak szervezett bulin, amin a toleranciát, az elfogadást és a szabadelvűséget akarják hirdetni, az egyik homoszexuális megfogta a másik homoszexuális fenekét, amit az szexuális zaklatásnak vett. Csak nekem tűnik ez az egész kissé abszurdnak?
A koncerten esetleg ne jelentsük fel a zenészeket, hogy hangosak voltak?
"Nem ezért ment ki? Azt hittem, hogy ez ott elfogadott. Egy ilyen helyen erre lehet számítani, pont a buli és a lazaság a lényege egy ilyen rendeznénynek. Vagy akkor most ők sem elfogadók?"
Ezt csak a magadfajta agyhalottak hiszik hogy az pride arról szól, hogy hatalmas orgiát csapnak a nyílt utcán. Sok volt a fidesztálib propaganda.
"Ha oda valaki kimegy,gondolom ez a minimum."
Vajon miért nézik idiótának a jobbereket? Mert elhiszik a NER média hazugságait?
Tudod ki fogja meg a pride-on a másik fenekét? A párja. Ellentétben hetero fesztiválokkal, mint a Sziget, Magyar sziget, Balaton Sound, stb. a pride nem egy erkölcsi fertő, ahol mindenki mindenkivel kefél.
"Egyébként ki ez a Noérka,Ő egy ismert személy?"
Ha tényleg érdekelne egy kb 5 másodperces gugli kereséssel ránézhettél volna, de te csak a tudatlanságodból akarsz erényt kovácsolni.
19/Nem,csak nem tudtam,hogy ez egy hír.
Egyébként tényleg nem érdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!