A rezsifogyasztásotok eddig belefért az állítólag "átlagosba"?
Mi hárman vagyunk (2 felnőtt, 1 kisgyerek), és az éves gázfogyasztásunk 21-22 fokot tartva 900-1000 m3 között alakult tavaly ( újépítésű, szigetelt 110 nm-es ház).
A villany neccesebb, az átlag 200-220 kwH körül van, bár megy nyáron a klíma és locsoló is sokat, meg télen a szárítógép. Szóval, erre oda kell majd figyelni, de azt nehezen tudom elképzelni, hogy az átlagcsalád fogyaszt@sa nem üti ezt a szintet.
Ha volt pénzed új lakásra akkor fizess,ne sajnáltasd magad.és jegyezd meg hogy Dr Orbán Viktor Mihály érted is dolgozik, hogy jobb legyen mindenkinek,neked is.
(Allah akbar)
Ilyenkor csodálkoznak rá sokan a valóságra. 2 millió magyar él LÉTMINIMUM alatt, társadalmi minimum alatt a jó ég tudja mennyien, de az is több millió fő lehet.
Újépítésű ház, légkondi, szárítógép, locsoló. Komolyan úgy gondolod, hogy ez átlagos? Nem, ez nagyon is átlag feletti életszínvonal itthon.
Nem mondtam, hogy ez az átlagos. Egyébként, évekig dolgoztunk külföldön két állásban, hogy házunk legyen, nem összeloptuk :D
Mellesleg, én személy szerint klíma nélkül is meglennék, mert spórolós vagyok, ahhoz a férjem ragaszkodik. A szárítógépben pedig nem tudom, mi az extra, egy jól szigetelt házban muszáj télen, különben penédzedik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!