Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ősszel lesz covid lezárás...

Ősszel lesz covid lezárás megint Magyarországon, vagy máshol Európában?

Figyelt kérdés
Szerintetek van esély, hogy újra kezdődik a maszk, oltásigazolvány, bezárások időszaka? Mert a média újra rákezdett tolni a rettegés propagandát...

2022. júl. 27. 22:33
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
44%
Persze,nálunk biztos.
2022. júl. 28. 22:28
 22/28 anonim ***** válasza:
100%

20.

"18-as vagyok, én azt látom hogy összevissza covidos körülöttem egy csomó ember,"

Érdekes nálam senki se!

2022. júl. 28. 22:37
 23/28 anonim ***** válasza:
100%
21: Mert tavaly ősszel és télen marhára volt. Akkor most ugyan miért lenne?
2022. júl. 29. 06:39
 24/28 anonim ***** válasza:
100%
#22esnek: orulj neki, kivanom h maradjon is igy :)
2022. júl. 29. 09:22
 25/28 Waff ***** válasza:
83%

Sem én, sem ismerőseim túlnyomó része nem oltatta magát. Soha, senki nem betegedett meg semmilyen vírustól...immár 3 éve... Aki akarja....levonja a következtetéseket.

Viszont a kérdésre válaszolva, valószínű hogy lesznek őszre lezárások, korlátozások. Hogy milyen formában, nem tudni nyilván, de nagyon nyomják a vírus-propagandát a médiába. 100 emberből 120 kovidos, halálos mutáns-variáns stb....

Inkább az a kérdés milyen mértékűek lesznek a korlátozások, nem az hogy lesznek-e....

2022. júl. 30. 06:13
 26/28 anonim ***** válasza:
80%
25: Szerintem meg semmi nem lesz. Ez már csak mainstream idegtáncoltatás a média részéről. Másfelől lesz elég bajunk enélkül is (infláció, rezsiárak stb.).
2022. júl. 30. 10:15
 27/28 anonim ***** válasza:
89%

25.Detto mi sem oltakoztunk és lám kutya bajunk immár 3 éve:)

Elkiabálni nem akarom de nekem is ez olyan érdekes míg az oltott ismerősökön minimum 1-2 alkalommal átment a vírus és padlón voltak 2-3 hétig.

Illetve bocsánat nemrég kapta el egyik ismerősöm szintén nem kért oltást és 1 hét alatt meggyógyult és azóta is jól van:)

26.Remélem igazad lesz és nem kezdik újra mert már beakadt a lemez érzésem kezd lenni és rohadtul unom már ezt a hisztit.Remélem azt is hogy aki oltatott szintén ennyire unja és nem kér többet mert akkor nem tudják tovább húzni a cirkuszt.Másik dolog amit nem értek:arról volt szó hogy be lesz szüntetve a pcr tesztek erre most megint kezdik a teszteléseket:)

Esetszám kell vagy mi?🤣🤣

2022. júl. 30. 10:25
 28/28 anonim ***** válasza:
74%
25: na mi van, mit zártak le? :D
2023. szept. 11. 19:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!