Ősszel lesz covid lezárás megint Magyarországon, vagy máshol Európában?
20.
"18-as vagyok, én azt látom hogy összevissza covidos körülöttem egy csomó ember,"
Érdekes nálam senki se!
Sem én, sem ismerőseim túlnyomó része nem oltatta magát. Soha, senki nem betegedett meg semmilyen vírustól...immár 3 éve... Aki akarja....levonja a következtetéseket.
Viszont a kérdésre válaszolva, valószínű hogy lesznek őszre lezárások, korlátozások. Hogy milyen formában, nem tudni nyilván, de nagyon nyomják a vírus-propagandát a médiába. 100 emberből 120 kovidos, halálos mutáns-variáns stb....
Inkább az a kérdés milyen mértékűek lesznek a korlátozások, nem az hogy lesznek-e....
25.Detto mi sem oltakoztunk és lám kutya bajunk immár 3 éve:)
Elkiabálni nem akarom de nekem is ez olyan érdekes míg az oltott ismerősökön minimum 1-2 alkalommal átment a vírus és padlón voltak 2-3 hétig.
Illetve bocsánat nemrég kapta el egyik ismerősöm szintén nem kért oltást és 1 hét alatt meggyógyult és azóta is jól van:)
26.Remélem igazad lesz és nem kezdik újra mert már beakadt a lemez érzésem kezd lenni és rohadtul unom már ezt a hisztit.Remélem azt is hogy aki oltatott szintén ennyire unja és nem kér többet mert akkor nem tudják tovább húzni a cirkuszt.Másik dolog amit nem értek:arról volt szó hogy be lesz szüntetve a pcr tesztek erre most megint kezdik a teszteléseket:)
Esetszám kell vagy mi?🤣🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!