Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ősszel lesz covid lezárás...

Ősszel lesz covid lezárás megint Magyarországon, vagy máshol Európában?

Figyelt kérdés
Szerintetek van esély, hogy újra kezdődik a maszk, oltásigazolvány, bezárások időszaka? Mert a média újra rákezdett tolni a rettegés propagandát...

2022. júl. 27. 22:33
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
88%
Igen, #mindmeghalunk 20.0
2022. júl. 28. 07:24
 12/28 anonim ***** válasza:
67%
Nem.
2022. júl. 28. 07:26
 13/28 anonim ***** válasza:
95%
8. "Állítólag" Ezzel a szóval a legkönnyebb megvezetni az értelmileg kicsit gyengécskébb embereket.
2022. júl. 28. 07:26
 14/28 anonim ***** válasza:
100%
Talán.
2022. júl. 28. 09:31
 15/28 anonim ***** válasza:
97%
Van, akire már most hat, egyre több embert látni újra maszkban, ami furcsa, hogy nem zárt helyen, hanem utcán gyalog vagy biciklin, 40 fokban hogy nem sül rájuk.
2022. júl. 28. 09:39
 16/28 anonim ***** válasza:
89%

Állítólag jajj hagyjuk már ezt:DDD Mégis oltottak betegek állandóan pfff de érdekes.

Ne kezdjétek elölről ezt a hülyeséget mert semmi értelme.Neked ne fájjon hogy a másik mit csinál vagy mit nem csinál.Éppen az aranylövések miatt nem ér soha véget,nem gyanús?

Nem értem hogy mit nem lehet ezen megérteni.Aki 40 fokban maszkokat visel meg is érdemelné ha nem eü ok miatt viseli hogy rásüljön a képére az a sz@r ami állítólag mindentől is megvéd.Az is érdekes.

3 éve megfázva sem voltam de mindmeghalunk biztosan mer jön a 66.hullám,jaja biztosan😊🤡

Nem hiszem el hogy még mindig nem engedtük el ezt a butaságot és még mindig tesztelünk hogy lehessen azt mondani hogy mennyi sok fertőzött van😉🤦‍♀️

Azokat is be kéne tiltani a bánatba.

2022. júl. 28. 10:04
 17/28 anonim ***** válasza:
16%
13 Ez nem a Máltai Szeretetszolgálat.
2022. júl. 28. 10:36
 18/28 anonim ***** válasza:
14%
En nagyon arra keszulok h lesz, konteo ide vagy oda, siman eltudom kepzelni h a benzin visszadragitasakor elrendelnek itthon karantent meg home office-t is, h ne legyen nagy haborgas a benzinar miatt, hiszen ugyse mehetunk majd sehova. Masreszt tobb ismerosom covidos mint eddig barmikor, cs senki nem jelenti mar be, szoval en eleg borusan latom az elkovetkezo honapokat
2022. júl. 28. 21:49
 19/28 anonim ***** válasza:
23%
Hát, hogy az oltatlanok betegek, azt saját ismerősi körömből meg tudom erősíteni, mert én is azt vettem észre, hogy akiket beoltottak, most azok sokan kovidosak, az oltatlanok közül meg egy se - ennyi sok véletlen lenne?!
2022. júl. 28. 21:53
 20/28 anonim ***** válasza:
100%
18-as vagyok, én azt látom hogy összevissza covidos körülöttem egy csomó ember, akár oltott, akár nem. Az biztos h nagy sorbanállások már nem lesznek az oltásokért..az én körömben nem volt kérdés h beoltatjuk e magunkat, de most mégis mindenki 3 oltással aztmondja, hogy többet köszönjük nem kérünk (kollegáim ugyanígy)
2022. júl. 28. 22:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!