Remélem lesz, de akkor sem kell bespájzolni, mert a futár kihozza az árut a boltból.
2020. nov. 15. 20:26
2/14 anonim válasza:
Igen,szinte biztos.
2020. nov. 15. 20:28
3/14 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy a kormány meg merné lépni...Már így is rossz a gazdasági helyzet, ha így karácsony előtt bezárnak mindent, az üzleteket is, szerintem a gazdaság nem bírná
2020. nov. 15. 20:31
4/14 anonim válasza:
Szerintem már csak idő kérdése. Én egy héten belülre tippelek.
2020. nov. 15. 20:31
5/14 anonim válasza:
Ausztriában komoly anyagi támogatást kapnak az emberek akiknek egyik napról a másikra nincs bevételi forrásuk a lezárás miatt.
Nálunk a kormánynak esze ágában sincs segíteni az embereken.
Mit mondd majd Orbán. Maradj otthon a panelban és várd a csodát. Fizesd a rezsit, vegyél ételt. Bevételed egy fillér sincs.
Ha elfogy az a kis félretett pénz mit fogsz tenni ?
Csendben végignézed ahogy éhenhal a család vagy azt mondod hogy elég volt. Mert már nincs vesztenivalód.
2020. nov. 15. 20:35
6/14 anonim válasza:
(Szerintem akkor majd kitalálnak egy új "hitelt" és belekényszerítik az embereket cserébe mondjuk a vagyontárgyaikért, lakásukért. Szóval nem véletlen az emberek tönkre tétele, ellenkező esetben már segítettek volna TÉNYLEGESEN.)
2020. nov. 15. 20:39
7/14 anonim válasza:
Az élelmiszerüzletek ott sem zártak be, miért fogyna el a wc papír?
Bevásárolni lehet menni ott is, csak a nem létszükséglet boltokat zárták be.
2020. nov. 15. 20:45
8/14 anonim válasza:
Igen, lesz
2020. nov. 15. 20:50
9/14 anonim válasza:
Sajnos valószínű, mert a rettegő tömeg teljes zárást akar, a következmények meg senkit nem érdekelnek
2020. nov. 15. 20:58
10/14 árokpart válasza:
Isten őrizz, mert akkor még a járvány mellé kapnánk egy kis forradalmat is. Nem mondom, hogy nem lenne jó egy rendszerváltás, de ne most mikor már így is elég nagy járványügyi meg gazdasági válságban vagyunk.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!