Orbán megtehetné, hogy lezárja önkényesen a határokat, hogy ne tudjon senki se kivándorolni?
Én kint tanulok (és dolgozok diákként) Ausztriában, de komolyan elkeserít az a helyzet ami Magyarországon folyik. Haza szoktam járni, de ezt Orbán megtehetné, hogy ne tudjak vagy más ne tudjon visszamenni?
Most már a nemzeti parkok jönnek, a birtok mérete sincs szabályozva, nagybirtokos oligarchák lesznek.
Orbán ezt megtehetné?
Amúgy még 1 kérdés: A Fidesz most mennyire "erős"? Úgy tudom, hogy a párton belül is már kezdenek Orbánnal ellenkezni, valaki szerint pedig azért emelnek ennyi adót, mert a vesztüket érzik.
Mi lehet az igazság?
Nincs elég emberük rá szerintem. Meg aztán miből gondolod, hogy ha kiad egy ilyen utasítást, azt bárki is teljesítené?
Szerintem addig lehetne csak a parlament bohóca...
A Fidesz erős, mert nincs normális ellenzék. Egyébként szerintem 4 év múlva már szét fog esni.
Schengeni határokat egyik napról a másikra nyílván nem. Kivéve ha mondjuk egy körözött bűnöző tart Hegyeshalom felé akkor valószínűleg lezárnák a határt, de az más...
Vannak törésvonalak, és a támogatottságuk is csökken. Csak egy a bökkenő... 2/3-uk van és lesz még 4 évig...
én azért nem lennék ennyire magabiztos
tudod a másik viktor az a janukovics is az vót, osztanat most bújdosik, mint egy betyár
Nem tudja megtenni.Egyébként,ha nem lennénk EU.-tagok,akkor megtehetné,de így nem. A Fideszen belül sem tudná ezt lenyomni a párttagok torkán.
Egyébként,amennyire szeszélyes lett a politikája,szerintem már gondolhatott erre is.Úgyhogy nem teljesen hülye a kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!