Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Elképzelhető, hogy Hegedüs...

Elképzelhető, hogy Hegedüs Zsuzsa mellett mások is le fognak mondani Orbán Viktor nyíltan náci kijelentései miatt?

Figyelt kérdés

Mint köztudott, Hegedüs Zsuzsa lemondott a pozíciójáról, Orbán Viktor 2022-es tusnádfürdői beszéde miatt. A hölgy megfogalmazása szerint ez a beszéd nyíltan náci volt és fontosnak érezte, hogy lemondjon.

Az ügy kapcsán sok cikket találtam. Itt van a HVG egyik cikkje:

[link]

Ez pedig a másik HVG cikk:

[link]

Illetve, egy másik oldalon levő cikk:

[link]

Itt pedig a miniszterelnök válasza:

[link]

Szeretném megkérdezni, elképzelhető-e, hogy másik is le fognak mondani Hegedüs Zsuzsa mellett, amiért Orbán Viktor nyíltan náci szöveget fogalmazott meg a 2022-es tusnádfürdői beszédében?

2022. júl. 26. 18:32
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
18%

8.

"Szerintem valami konfliktus húzódik meg "

Szerinted kislányos sértődés?

2022. júl. 26. 18:44
 12/14 anonim ***** válasza:
12%
Aki ezért lemond, azért nem kár. Sőt.
2022. júl. 26. 18:48
 13/14 anonim ***** válasza:

11: honnan tudnánk? Az is lehet, hogy nem kapott annyi pénzt, mint amennyit elvárt, illetve voltak “ügyei”, amiket elnézett neki a NER, de lehet sarokba szorították. Pl. valahogy úgy fogalmazott a levélben, hogy “Nekem jobban fáj, mert mögötted van egy családi integritás, nekem csak pár barátom maradt.”

Itt akár arra is gondolhatott, hogy már nem maradtak szövetségesei.

2022. júl. 26. 18:49
 14/14 anonim ***** válasza:
46%

Az, hogy Hegedűs lemondott, lavinát fog megindítani. De ezt ő maga is mondta.

Ő lett volna az utolsó, akiről ezt elképzeltem volna!

2022. júl. 26. 19:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!