Elképzelhető, hogy Hegedüs Zsuzsa mellett mások is le fognak mondani Orbán Viktor nyíltan náci kijelentései miatt?
Mint köztudott, Hegedüs Zsuzsa lemondott a pozíciójáról, Orbán Viktor 2022-es tusnádfürdői beszéde miatt. A hölgy megfogalmazása szerint ez a beszéd nyíltan náci volt és fontosnak érezte, hogy lemondjon.
Az ügy kapcsán sok cikket találtam. Itt van a HVG egyik cikkje:
Ez pedig a másik HVG cikk:
Illetve, egy másik oldalon levő cikk:
Itt pedig a miniszterelnök válasza:
Szeretném megkérdezni, elképzelhető-e, hogy másik is le fognak mondani Hegedüs Zsuzsa mellett, amiért Orbán Viktor nyíltan náci szöveget fogalmazott meg a 2022-es tusnádfürdői beszédében?

8.
"Szerintem valami konfliktus húzódik meg "
Szerinted kislányos sértődés?

11: honnan tudnánk? Az is lehet, hogy nem kapott annyi pénzt, mint amennyit elvárt, illetve voltak “ügyei”, amiket elnézett neki a NER, de lehet sarokba szorították. Pl. valahogy úgy fogalmazott a levélben, hogy “Nekem jobban fáj, mert mögötted van egy családi integritás, nekem csak pár barátom maradt.”
Itt akár arra is gondolhatott, hogy már nem maradtak szövetségesei.

Az, hogy Hegedűs lemondott, lavinát fog megindítani. De ezt ő maga is mondta.
Ő lett volna az utolsó, akiről ezt elképzeltem volna!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!