Ki a kevertfajú és ki a fajtatiszta?
Figyelt kérdés
Hova vezet a fajozás dinamikája a közbeszédben?2022. júl. 26. 16:00
1/21 anonim válasza:
ez visszavezet egyenesen a 1930-40es évekbe.
2/21 anonim válasza:
Mondjuk Obama a kevert. Tiszta meg pl én.
3/21 anonim válasza:
A magyar vizsla pl. fajtatiszta, de a komondor is ilyen.
4/21 anonim válasza:
#2 Attól, hogy tusolsz, még tiszta nem leszel. Vagy mernél mérget venni arra a kb 0.3-0.5% esélyre, hogy ténylegesen tiszta magyar vagy? (Azt hiszem, kb. 30-50 ezer tiszta magyarral számolnak, az összes többinek vannak más népcsoportok a felmenőik között.)
5/21 anonim válasza:
Vitatja valaki, hogy a puli fajtatiszta?
6/21 anonim válasza:
4.
Kérdés mi a tiszta definíciója.
Rassz szerinti vagy még azon belül is pl:szláv.
7/21 anonim válasza:
4: Nem értetted meg, miről van szó. Európaiak közötti keveredéssel semmi baj, de más kontinensekről idejöttek megváltoztatják egy ország arculatát - minden tekintetben.
8/21 anonim válasza:
Félig szláv fajú vagyok, de én úgy értelmezem a beszédet hogy az európai fajúakkal való keveredés még belefér. Mondjuk ez olyan szempontból elszomorít hogy én ázsiai fajúakkal szívesen keveredtem volna. De ha nem akkor nem:(
9/21 anonim válasza:
Hiszti kerekedett, de semmi kézzelfogható. Vagy elkezdtek gettókat vizionálni?
10/21 anonim válasza:
7#és ezzel mi a baj? Felsőbbrendűbb a mi kultúránk mint a többi? A történelem ilyen, a kultúrák folytonos keveredése hozta létre azt amit ma magyar kultúrának nevezünk, nagy hülyeség azt gondolni hogy ezt meg lehet tartani. A másik hogy valaki aki beleszületik egy kultúrába nem is feltétlen szereti azt, nekem pl.: hányingerem van a kalocsai mintától meg az európai építészettől az ázsiait viszont imádom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!