Szeretnék egy border collie kölyökkutyát de fajtatiszta kölyök csak tenyésztőnél van ami 2-300 ezer ft. Nem létezik hogy csak ilyen drágán lehet kutyát venni!?
2es több kutyám volt már nem mondasz újat.
Kerestem más fajtát is, de ugyanez a helyzet.
Akkor ne akarja fajtatisztát. 🤷♀️
Szapis kutyára sokkal többet fogsz költeni, ha nincs rendben pl az idegrendszere vagy egyéb genetikai problémája van. Mert ugye a tk-s kutya nem a tk miatt drága, hanem az eü és egyéb szűrések miatt (wesen pl), amiket a szülőkön elvégeznek, mielőtt Fifikét és Buksikát egymásnak engednék...
De miert kell most rogton? Osszegyujtod ra a penzt, egyebkent is varni kell altalaban a kolykokre.
A kutyatartasban, raadasul egy munkakutya tartasaban nem a vetelar a leghuzosabb.
Ez lokuki a tobbihez kepest.
Nekem kettő német juhászom van havonta 30-40be vannak fejenként a megúszós hónapokban.. xD
Mikor kell állatorvos vagy kap valami új sz4rt akkor drágább.
Plusz az udvart újraépíteni folyamatosan.
Én megértem a kérdezőt is, hogy egyszeri kiadásnak sokallja egy kutyus árát és ez nem azt jelenti, hogy a tk-s kutya a drága, hanem a magyar fizetések szarok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!