Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Vörös golden retriever?...

Vörös golden retriever? Létezik ilyesmi Magyarországon?

Figyelt kérdés

[link]

Régi vágyam egy Golden Retriever kutyus, közülük is a sötétebb arany, vörös árnyalatú kanok tetszenek.

Létezik kennel, ahol ilyen színű Goldeneket tenyésztenek?

Szaporítós, jófogásos hirdetéseket nem kérek.

A válaszokat előre is köszi.

2017. aug. 7. 18:54
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
14%
Ez sötét barna...csak naplemente volt és olyanok a fények...nem létezik vörös goldi...
2017. aug. 7. 19:01
 2/11 anonim ***** válasza:
27%
Ez a kép csak meg van szerkesztve.
2017. aug. 7. 19:03
 3/11 anonim ***** válasza:
56%

Labrador tulajdonos vagyok de én még sose hallottam olyat hogy egy retriever vörös színű..

Csokit láttam már max ami különlegesnek számít.

2017. aug. 7. 19:04
 4/11 anonim ***** válasza:
86%
dark vagy red golden retrieverként ad ki ilyen goldeneket. De szerintem ezek is inkább Amerikában vannak.
2017. aug. 7. 19:14
 5/11 A kérdező kommentje:

Nos, sötétbarna, sötét arany, "vörös", talán nem volt pontos a szín megnevezése. Sötét arany szín elvileg létezik, a barnában már nem vagyok biztos.

Nyilván, nem szó szerint vörösre gondolok, viszont a lényeg, hogy vöröses árnyalatú, sötét színű Golden Retriever érdekel, hogy létezik-e, és ha igen, melyik kennelnél.

#4-nél a pont. Red golden retriever/red retriever keresésnél találni hasonló képeket.

2017. aug. 7. 19:15
 6/11 anonim ***** válasza:
82%
A vadkacsavadász retriever nem tetszik? Az vörös.
2017. aug. 7. 19:53
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Ennek a tenyésztőnek volt ilyen színű kutyája, még anno 2010-ben. esetleg tőle meg tudod kérdezni, hogy honnan lehet beszerezni ilyen színűt :

[link]

2017. aug. 7. 20:02
 8/11 anonim ***** válasza:
0%
Már vagy kétszer feltetted ezt a kérdést és akkor is írták, hogy szét vam filterezve a kép...
2017. aug. 8. 12:44
 9/11 anonim ***** válasza:
18%

Egyébként ilyet tenyésztetőtől nem fogsz venni. Nincs benne a standardban.

"SZÍN:

Az arany és a krém minden árnyalata lehet, de nem vörös és nem mahagóni. Néhány, de kevés fehér szőrszál csakis a mellen elnézhető.Fehér gallér, mancsok és újjak, valamint a fehér homlokfolt hiba."

2017. aug. 8. 13:29
 10/11 A kérdező kommentje:

Idézőjelbe kellett volna talán tennem, hogy "vörös". Azt hittem, egyértelmű, hogy nem valóban élénkvörös/piros kutyát keresek, csak a sötét, meleg színárnyalat a lényeg. Legyen akkor sötét arany.

(Ezek közül a két legsötétebb árnyalatú, amilyenre gondoltam: [link] -- illetve az a színű kutya, mint amelyikről #7 linkelt egy tenyésztős képet.)

A kép csak egy példa volt... (Még ha nem is a legjobb.) Tényleg ezen kell fennakadni? Volt már, aki írta, hogy egy Google kereséssel sok hasonló, nem szétfilterezett képet is találni.

Azok, akik ennek ellenére megértették, mire gondoltam, azoknak köszönöm a választ, a javaslatokat.

2017. aug. 8. 20:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!