Vörös golden retriever? Létezik ilyesmi Magyarországon?
Régi vágyam egy Golden Retriever kutyus, közülük is a sötétebb arany, vörös árnyalatú kanok tetszenek.
Létezik kennel, ahol ilyen színű Goldeneket tenyésztenek?
Szaporítós, jófogásos hirdetéseket nem kérek.
A válaszokat előre is köszi.
Labrador tulajdonos vagyok de én még sose hallottam olyat hogy egy retriever vörös színű..
Csokit láttam már max ami különlegesnek számít.
Nos, sötétbarna, sötét arany, "vörös", talán nem volt pontos a szín megnevezése. Sötét arany szín elvileg létezik, a barnában már nem vagyok biztos.
Nyilván, nem szó szerint vörösre gondolok, viszont a lényeg, hogy vöröses árnyalatú, sötét színű Golden Retriever érdekel, hogy létezik-e, és ha igen, melyik kennelnél.
#4-nél a pont. Red golden retriever/red retriever keresésnél találni hasonló képeket.
Ennek a tenyésztőnek volt ilyen színű kutyája, még anno 2010-ben. esetleg tőle meg tudod kérdezni, hogy honnan lehet beszerezni ilyen színűt :
Egyébként ilyet tenyésztetőtől nem fogsz venni. Nincs benne a standardban.
"SZÍN:
Az arany és a krém minden árnyalata lehet, de nem vörös és nem mahagóni. Néhány, de kevés fehér szőrszál csakis a mellen elnézhető.Fehér gallér, mancsok és újjak, valamint a fehér homlokfolt hiba."
Idézőjelbe kellett volna talán tennem, hogy "vörös". Azt hittem, egyértelmű, hogy nem valóban élénkvörös/piros kutyát keresek, csak a sötét, meleg színárnyalat a lényeg. Legyen akkor sötét arany.
(Ezek közül a két legsötétebb árnyalatú, amilyenre gondoltam: [link] -- illetve az a színű kutya, mint amelyikről #7 linkelt egy tenyésztős képet.)
A kép csak egy példa volt... (Még ha nem is a legjobb.) Tényleg ezen kell fennakadni? Volt már, aki írta, hogy egy Google kereséssel sok hasonló, nem szétfilterezett képet is találni.
Azok, akik ennek ellenére megértették, mire gondoltam, azoknak köszönöm a választ, a javaslatokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!