Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Szeretnék egy border collie...

Szeretnék egy border collie kölyökkutyát de fajtatiszta kölyök csak tenyésztőnél van ami 2-300 ezer ft. Nem létezik hogy csak ilyen drágán lehet kutyát venni!?

Figyelt kérdés
Kerestem menhelyeken, fajtamentőknél, fbon. Hol keressek még szerintetek?
2022. máj. 27. 22:29
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
82%
Bocs, de ez egyáltalán nem drága. Olyan, mintha profi fényképezőgépet akarnál venni, de 10e Ft.-ért...
2022. máj. 28. 00:20
 12/39 anonim ***** válasza:
23%
Interneten keresgélni magánszemélytől esetleg nem törzskönyves díjnyertes szülőktől való kutyát pl. Amúgy meg egyetértek, hogy ha most sajnálod a pénzt, hogy fogod eltartani, pláne ha megbetegszik és állatorvosi kell neki. Gyűjtögesd a pénzed inkább, és ha lesz elég, akkor vegyél kutyát. Ja és oké hogy tetszik a fajta, de ne csak az alapján válassz kutyát. Én 1re labrador kölyköt szerettem volna, de egy végtelenül kedves border kölyköt választottam, és nem bántam meg, ő a legszebb és legkevesebb kutyi a világon, nagyon szeretem🤩
2022. máj. 28. 00:33
 13/39 anonim ***** válasza:
29%

Én tényleg nem értem ezeket az elborult elméjű "szapis" embereket.

Nyilván én is ellenzem azt, amikor egy sötét ólban tartott és egész nap dugatott-szülesztett kutyák utódairól van szó. Abban viszont semmi kivetnivalót nem találok, amikor egy random házi kedvencnek kölykei születnek, a kutyákat szeretetben és normálisan tartják, majd a kölyköket eladják. Nekünk is ilyen kutyánk volt, fajtiszta, de törzskönyv nélkül. Egészsége tökéletesen rendben volt, esze pedig több volt, mint a legtöbb ide irkálónak.

2022. máj. 28. 05:31
 14/39 anonim ***** válasza:
89%
Ne hatagudj, de szerintem akkor neked nem kéne kutyát tartani, ha nem tudsz előteremteni ennyi pénzt. Nekem nemrég kórházba került a kutyám, előtte teljesen egészséges volt, tehát váratlanul történt, 200 ezer forint lett a számla, és még olcsón megúsztam. Egy ilyen bármikor történhet, és akkor mi lesz? Nem viszed orvoshoz a kutyát, mert nem telik rá?
2022. máj. 28. 06:09
 15/39 anonim ***** válasza:
83%
Csak ilyen árban lehet fajtatiszta, egészséges kutyát venni. Ez még nem is kiugróan magas ár. Nem értem, ha most adjuramisten nincs ennyi pénzed, akkor miért nem gyűjtögetsz, és veszel ősz végén vagy jövő tavasz elején kiskutyát? Ha tényleg akarod, és nem csak pillanatnyi hóbort, akkor simán ki lehet várni.
2022. máj. 28. 06:17
 16/39 anonim ***** válasza:
83%

Játszd el, mintha már lenne kutyád, kezdd el félrerakni a havi költségeit és gyorsan össze fog jönni a vételár.

Amúgy egy kutya elég sokba kerül az első évében és a border nem a kertbe kirakom kedvenc kategória (bár talán egyik kutyának sem kellene annak lennie...), szeret a gazdival dolgozni és ezt illik biztosítani is neki valamilyen kutyás sport formájában, ha csak hobbi szinten is.

Nézelődj nyitottabb szemmel, a Tordas Zooban pont most voltak borderre eléggé hajazó kölykök, lehet, még van örökbefogadható és szerintem minden menhelyen megfordultak már ilyen kutyák.

2022. máj. 28. 06:50
 17/39 anonim ***** válasza:
97%
Menő autót akarok! Azt ugye el se lehet képzelni, hogy most nincs 10millió a zsebemben? Ide vele azonnal, nekem ez jár!
2022. máj. 28. 07:50
 18/39 anonim ***** válasza:
92%

"Nem létezik hogy csak ilyen drágán lehet kutyát venni!?"

Kutyát lehet venni olcsón, sőt ingyen is.

Bordert meg nem.

Hol élnek ezek az emberek :D

2022. máj. 28. 07:52
 19/39 anonim ***** válasza:
95%
Miért akarsz border colliet? Mit tervezel foglalkozni vele?
2022. máj. 28. 09:27
 20/39 anonim ***** válasza:
94%

Ha mindenáron fajtatisztát akarsz, akkor nyúlj a zsebedbe, mert hidd el, a szapisból könnyen lehet egetverő orvosi számla, és a 300 ezernek a többszörösét hagyhatod ott évek alatt. Persze ugyanúgy lehet beteges egy törzskönyvezett is, csak hát a normális tenyésztő vállal garanciát.

Ha fajtamentőkhöz mész, ugyanezt kockáztatod, de legalább szinte ingyen jutottál a kutyához.

Vagy még mindig ott a lehetőség, hogy keresel egy Border Colliera hajazó keveréket. A kutyasuliban, ahova járunk, van a csoportban egy menhelyes kutya, aki megszólalásig BC, pedig keverék, az egyik szülője ismert, és bizony nem Collie. Ő is nagyon okos, és ügyesen csinálja a feladatokat.

2022. máj. 28. 13:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!