Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A fidesz foggal szájjal...

A fidesz foggal szájjal ragaszkodik mai napig a valláshoz és papolnak a kereszténységről, meg hasonlók. Van egyáltalán még olyan ember aki heti rendszerességgel jár templomba?

Figyelt kérdés
Nem kellene már egy kicsit a középkorból kirugaszkodni és olyan felfogást meghonosítani, ami illeszkedik a mai 21. századi világba? Félreértés ne essék sok igazság van a keresztények által mondottakban, de egy jó része olyan elavult, hogy nekem fáj. Ja szerintem nem ártana úgy az egész gondolkodásmódunkat frissíteni.

2022. júl. 26. 12:02
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
29%
Az egy dolog, hogy a Fidesz képmutató, de ti most a keresztény vallás ellen vagytok. Az összes többit lehet tisztelni, csak ezt nem?
2022. júl. 26. 12:31
 12/30 anonim ***** válasza:
63%
Az összes többi is hülyeség.
2022. júl. 26. 12:39
 13/30 anonim ***** válasza:
76%

A mai templomjárók többsége úgy vallásos keresztény, mint ahogyan a rendszerváltás előtti párttagok voltak komunisták.

Vagyis sehogy.

2022. júl. 26. 12:40
 14/30 anonim ***** válasza:
43%

Ad1, én személy szerint úgy gondolom, az emberiségnek két eredendő bűne van:

1 a vallás megszületése -tök mindegy, hogyan hivjuk-

2 a magántulajdon megszületése

Ad2 én azt a politikát gyűlölöm, ami népcsoportokat tol maga előtt, csakhogy igy szerezzen szavazatokat.

Sajnálom azokat az embereket, akik meggyőződésből, mélyen vallásosak és a politika kihasználja őket, nem a kereszténységgel van bajom, hanem azzal a politikával, ami évszázadok óta használja a kereszténységet pajzsként maga előtt.

2022. júl. 26. 12:40
 15/30 anonim ***** válasza:
25%
Így nem csoda, hogy soha nem választanak meg titeket, ha mindenkinél felsőbbrendűnek tartjátok magatokat. És még ti beszéltek elfogadásról. A fidesz se jobb, de ti sem egy fokkal sem.
2022. júl. 26. 12:41
 16/30 anonim ***** válasza:
71%
És miből szürted le, hogy mi felsőbbrendűnek hinnénk magunknat, ugyan mégis?
2022. júl. 26. 12:42
 17/30 anonim ***** válasza:
10%
Na ki is bújt a szög a zsákból a magántulajdonnal. 100+ millió halottal a hátatok mögött ti csak ne legyetek olyan büszkék magatokra!
2022. júl. 26. 12:43
 18/30 anonim ***** válasza:
72%
És miből szürted le, hogy mi büszkék lennénk magunkra és egyébként is hányan vagyunk mi mindannyian?
2022. júl. 26. 12:45
 19/30 anonim ***** válasza:
12%
Minden szavatokból árad a lenézés, ahogy magatokat képzelitek istennek. A főnökötök 30 éves uralma alatt még Hitlernél is több ember halálát okozta. Nem vagytok ti különbek senkinél.
2022. júl. 26. 12:46
 20/30 anonim ***** válasza:
67%

Tehát, ha én egyes szám, első személyben irok magamról, akkor máris többen vagyok és van főnököm is?

Nem lehetek semmi ember azta

2022. júl. 26. 12:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!