3/10 A kérdező kommentje:
#2 mármint Orbán Viktor édesapánk a Tusványoson tartott előadása közben?
2022. júl. 24. 21:33
4/10 anonim válasza:
Orbán Viktor győzött, Orbán Viktor győz, Orbán Viktor győzni fog.
6/10 anonim válasza:
7/10 anonim válasza:
Nem, a román rendőrség győzött, mert rengeteg narkóst fogott Tusványoson egy razzia alkalmával.
8/10 anonim válasza:
Utána biztos csaptak egy Szájer féle orgiát is
9/10 anonim válasza:
Szerintem csak úgy érezte, hogy megbotránkoztatót kell mondania, hogy elterelje a figyelmet a rezsiemelésről. Az én figyelmemet nem sikerült elterelni.
10/10 anonim válasza:
Most olvastam néhány román kormánytag reakcióját a dagadt uszító beszédére. Hát nem a mélységes egyetértés hangjai voltak. És akkor finoman fogalmaztam. Azon sem csodálkoznék, ha ezek után többet az életbe nem engednék be ezt a félkegyelmű bandát Romániába.
Persze Orbánék visítanának a leghangosabban, ha egy szomszéd ország kormánya idejönne pl Debrecenbe és ott mondanának hasonló uszító beszédeket.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!