A fideszeseknek miért mottójuk ez a "melegek hagyják békén a gyermekeinket" duma, amikor az ég adta világon senki semmit nem akar a gyereküktől?
Figyelt kérdés
2022. júl. 24. 19:50
21/30 anonim válasza:
19
Azért lettél meleg mert túl sok meleg témájú zenét/filmet néztél.
Bizony a külső ingerek hatnak a gyerekekre Mozart sem azért lett világhírű zeneszerző mert a nap másképp sütött rá.
A szülei terelték a zenei pályára.
22/30 anonim válasza:
21 azért lettél hülye, mert túl sok kormány médiát fogyasztottál...
23/30 anonim válasza:
Nem azért lett meleg, én ismertem olyan gyereket, akin 3 évesen már látszott! De hogy nem tesz jót, ha ezt nyomatják nekik, az biztos!
24/30 anonim válasza:
Tudod 6-7 évesen már emlékeim vannak, hogy a Gergőkét jobban megnéztem óvodában mint Rékácskát... de hát ez van... 12-13 évesen kezdtem utána olvasni, és rájönni, hogy talán meleg vagyok, de még akkor se fogadtam el magam mert 14 évesen kapcsolatba kezdtem egy lánnyal, 16 éves koromig tartott, hittanos volt, én belementem az unszolására... de boldogtalan voltam, meg átvertem őt is, magamon kívül....
25/30 anonim válasza:
22
Mi Hazánk szavazó vagyok kikérem magamnak,hogy kormánymédiát olvasnék.
A múltkor még te kérdezted miért lettél meleg sajnos akkor nem tudtam válaszolni mivel törölték a kérdésedet most válaszoltam rá igaz kicsit megkésve.
Neked is további szép estét!
26/30 anonim válasza:
25 ezek szerint nem csak a kormány média van tele hülyeséggel.
PS ez a második hozzászólásom, összekeversz valakivel.
27/30 anonim válasza:
Alapból mi köze egy gyereknek bármiylen szexuális dologhoz? Ugy overall se meleg se heteronak nem kell semmi szexualításról dumálni egy óvodában.
28/30 anonim válasza:
A fiúk csókolgatják a lányokat már óvodában... bátyám ilyen volt...
29/30 anonim válasza:
Es igy harminc ev mulva meg mindig csokolgatja a lanyokat az ovodaban?
30/30 anonim válasza:
Nem azóta van egy felnőttkorú barátnője, akivel első gyermeküket várják.... csak arra akartam utalni, hogy már nemi érés előtt is lehet gyerekes szinten járás.... lásd Radnóti is bőven serdülő kora előtt ismerte Gyarmati Fannit.. és ebből lett aztán egy házasság..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!