Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A fideszeseknek miért mottójuk...

A fideszeseknek miért mottójuk ez a "melegek hagyják békén a gyermekeinket" duma, amikor az ég adta világon senki semmit nem akar a gyereküktől?

Figyelt kérdés
2022. júl. 24. 19:50
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
63%
Mert nem akarja, hogy ilyen ország legyünk. [link]
2022. júl. 24. 20:40
 12/30 anonim ***** válasza:
47%

Amúgy engem szórakoztat a Fidesz... nem gondolnak bele, hogy miért ellentmondásos... vagy azt gondolják, hogy melegség felvállalása után automatikusan kidobják a melegeket, és csak a meleg világban élik az életüket... és semmi kapcsolatuk nem marad a szüleikkel, testvéreikkel, stb. vagy pedig akkor azt gondolhatják, hogy a nagy családi ünnepeken, én nem vinném el a páromat, ha lenne...

Nos, én felvállaltam, és lehet elsőre nem tapsikoltak, de mára elfogadták... szóval ha lenne végre egy stabil párkapcsolatom, akkor én is haza vihetném a páromat, és ő is ott lehetne családi ünnepeken..

Mondjuk nem is tudom, hogy mi van akkor ha Fideszes családon belül outolna egy személy, és ott is lennének 18 év alatti gyermekek, ne hozza oda a párját, vagy csak megmagyarázzák, hogy közeli jó barátok? Nem akarok hazugságban élni...

2022. júl. 24. 20:44
 13/30 anonim ***** válasza:
76%

"Tényleg? Akkor miért nem lehetett megszavazni a népszavazási kérdéséket normálisan?"

Mert nem voltatok normális kérdések, sem válaszok. Tulajdonképp elmebajos kérdések voltak és olyan választási lehetőségek, amelyeknek a végkimenetele mindegy. A legjobb döntés az volt, ha érvénytelen.

Engem sosem akart senki megtéríteni semmilyen szexuális orientáltság témakörben, meg nem is így működik. De hallani sem hallottam ilyenről sosem.

Vallás jobban zavar, azt jobban erőltetik bizonyos esetekben, ha akarod, ha nem.

2022. júl. 24. 20:48
 14/30 anonim ***** válasza:
82%
Az elég vicces, hogy a fidesz nem hagyja békén a gyerekeinket. Emlékszem mese közben hányszor nyomták melegpropagandát.
2022. júl. 24. 20:51
 15/30 anonim ***** válasza:
0%
Semmit... Azért kerül meleg csók a gyerek mesékbe, amit itt is vetítenek. Jah...
2022. júl. 24. 20:55
 16/30 anonim ***** válasza:
26%

11.

Ez a cikk a konverziós terápiáról szól. Kívánom hogy mossák át vele a te tudatodat.

2022. júl. 24. 20:56
 17/30 anonim ***** válasza:
63%
16 olvasd végig…
2022. júl. 24. 20:58
 18/30 anonim ***** válasza:
55%
#17 Nem fogja elolvasni. A tények meg a valóság csak bezavarnának abba amit a ballib propaganda nyom a fejükbe.
2022. júl. 24. 21:07
 19/30 anonim ***** válasza:
26%
Én nem olvasom végig, én is kivárosban nőttem félig lengyel és magyar családban, három generációs családmodellben éltünk, ráadásul nagy családban, és mégis vallásos nevelés vidéki élet... stb ellenére meleg vagyok és nem amiatt lettem meleg mert ezt láttam a tévében... 90-es évek elején.... mert még akkor nem volt ilyen....
2022. júl. 24. 21:22
 20/30 anonim ***** válasza:
40%

#19 "Én nem olvasom végig, én is kivárosban nőttem félig lengyel és magyar családban, három generációs családmodellben éltünk, ráadásul nagy családban, és mégis vallásos nevelés vidéki élet... stb ellenére meleg vagyok és nem amiatt lettem meleg mert ezt láttam a tévében... 90-es évek elején.... mert még akkor nem volt ilyen...."

Aha.

És mert meleg lettél nem vagy képes már olvasni? vagy a homoszexualitásod nem teszi lehetővé a szövegértelmezést? Netán egy homoszexuális ember nem ebben a valóságban létezik, a tények és adatok nem az ő világának tényei?

2022. júl. 24. 21:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!