Mi a véleményed Orbán tegnapi tusványosi beszédéről?
Itt nálunk nem lesz fajkeveredés- Erről gondokodik a főispán, ispán, a bátor 133 (már csk 132), magyar enber, stb. Les numerus causus,
lesz díszmagyar, párbajtörvény, csendőrség (TEK a magja), felsésértés, rendekbe tömörülés....stb.
Katolikus vagy?-Álj be a katolikus sorba
Református vagy? Álj be a református sorba.
Zsidó vagy? Álj a zsidók közé.
Cigány vagy? A cigányok közt a helyed.
Mi vagy? Egyik sem? Itt rendnek kell lenni. Na gyoran be zsidók közé!
Először is O1G.
Másodszor üzenném a 9-es, 10-es válaszolónak, hogy nem kéne ideszavazgatni, beleavatkozni Magyarország belügyeibe. A vezér szavazatokat gyűjteni jár oda. Ugye milyen jó, hogy odahordja a magyar adózóktól elszedett pénzt, itt meg már kilátszik a seggünk a lyukas gatyából. Üzenném az összes román, ukrán, szerb, horvát, szlovák embernek, hogy törődjenek a saját dolgukkal! És, ha most elkezditek, hogy magyarok vagytok, akkor költözzetek ide, mert mindenki az, amely országnak az állampolgára.
12-es, először is Orbán valóban az. Meg te is.
Másodszor: a határon túli magyarok 85%-ához hasonlóan SOHA NEM SZAVAZTAM magyarországi választásokon.
Harmadszor: Mindenki olyan nemzetiségű, amilyennek VALLJA MAGÁT és amilyen kulturális, nyelvi, nemzeti IDENTITÁSA VAN. NEM OLYAN, AMILYEN "ÁLLAMPOLGÁR"!
Negyedszer: költözzön az országotokba, akinek két anyja van (még azok is futnak onnan, akik ott születtek).
Ötödször: TI VÁLASZTOTTÁTOK MEG Orbán Viktort kétharmaddal NÉGYSZER, ne legyenek illúzióid, nem azon az egyetlen mandátumon múlt, amit a határon túli szavazók döntöttek el (2010-ben még nem is szavazhattak), úgyhogy megcsókolhatod a belföldi polgártársaid hátsóját hálásan, mert az a sok ott élő, ott adózó magyarországi magyar volt aki megszavazta a "vezéredet" NÉGYSZER ketharmaddal! A határon túliak 85%-a egyáltalán nem szavazott most sem!
Hatodszor: határon túli választójog 2011 óta van, a "vezéred" meg ide van szokva a kilencvenes évek óta, ha kell, ha nem. És nem azért az egy mandátumnyi szavazatért lebzsel itt, hanem ZSÍROS ÜZLETEKÉRT.
Hetedszer: Az adóforintjaitokból én egy megveszekedett vasat nem láttam, és nem is kell, köszi, pont oda dughatjátok, ahova gondolom.
Azt csak a hülyébbje hiszi Magyarországon is, hogy ezekből a pénzekből a "vezéred" jótékonykodni szokott itt. Elárulom: klientúrát épít, üzletel, felvásárolja fél Erdélyt (na az lehet, hogy nem a magyar államnak, hanem oligarcha cimboráinak), max 1-2%-a megy egy-egy szoborra, egy templom kifestésére, szemfényvesztésekre, szavazatszerzésre.
Azt a baromságot meg hagyjuk már a f...ba, hogy egymás IDENTITÁSÁT vitatjuk el, állampolgársági alapon! Vagy pláne az alapján, ki hol él.
Magyar vagyok, apám, anyán az volt, románul rendesen 18 éves koromig nem tudtam, óvodától egyetemig magyarul tanultam (nyugi, nem a ti nyomorult adótokból, hanem román állami egyetem magyar szakán), magyar történelmi egyházban kereszteltek, stb.
Mi az anyám p...ja legyek? Szuahéli?
Inkább tanulnátok meg elfogadni és tisztelni mások identitását, legyen az etnikai, nemzetiségi, vallási vagy szexuális kisebbség. Nem az enyémet, én pont telibesz...om, hogy ti ott mit gondoltok rólam vagy a közösségemről (csak a "vezéreteket" vigyétek innen haza!), én akkor is magyar vagyok, ha az senkinek se tetszik. Nem a nyomorult orbánisztánná züllött illiberális csonkaországért vagyok magyar, hanem a szüleim, az ő szüleik, meg azoknak a szülei miatt, akik úgyszintén lesz...ták, hogy itt épp magyar királyság, erdélyi fejedelemség, török vagy habsburg, magyar vagy román államhatalom "vezérkedett" éppen. Voltak, amik voltak: magyarok Erdélyben. Ahogy a szászok is szászok voltak, 8 évszázadon át, több ezer kilométerre Szászországtól. Nem magyarok és nem románok, hanem szászok. Mert azok akartak lenni és maradni. PONT.
Szóval én teszek rá, mit gondolsz. De te tanuld meg tisztelni a saját honfitársaid identitását! Magyarországon is élnek németek, románok, szlovákok, szerbek, bunyevácok, horvátok stb., akiknek megvan még a saját identitásuk, függetlenül, hogy hol élnek.
Mondd egy tőrölmetszett walesinek vagy írnek Észak-Írországban, hogy ő angol, és késsel a hátadbsn sétálsz ki a pubból! De nem baj, csak akkor fáj, ha nevetsz! :-)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!