Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért akadnak ki egyes művelet...

Miért akadnak ki egyes műveletlen és félművelt woke - elmevírussal fertőzöttek Orbán idei Tusványosi beszédén, amikor emberfajták közötti keveredésről beszélt? Populációgenetikában elmélyedve pedig igazat szólt.

Figyelt kérdés

Modern Autoszomális DNS kutatással meg lehet határozni különböző emberi populációk népek közöti genetikai távolságokat. Az európai emberek hihetetlenül közel állnak egymáshoz genetikailag, szinte igazán keveredésről is nehéz már beszélni közöttük, míg a mongoloid negroid, déd-ázsiai emberek iszonytató genetikai távolságra vannak fejlődéstörténetileg az európai emberektől.

Itt van a genetikai távolság ábrázolva, az európai emberek kékek.

[link]

Itt van a kutatás teljes anyaga: [link]

2022. júl. 24. 14:28
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯
 101/115 A kérdező kommentje:

101-es. "Te azért nem akarod Európába őket mert más a bőrszínűk."

Mert nem akarjuk egy idő után idegennek érezni magunkat saját nagyobb városainkban mint a franciák vagy németek, mert nem akarunk no-go zónákat és párhuzamos társadalmakat sem. (így is van elég roma az országban meg gettó)

2022. júl. 26. 18:06
 102/115 anonim ***** válasza:
56%

„ Érvem van: Magyarellenes szöveg. Aki magyarok nélkül képzeli el a jövő Európáját az magyarellenes. Ezen nincs mit ragozni. "

Én magyarokkal képzelem el a jövőt itt Európa közepén. Akár fekete az a magyar, akár fehér.

Ismerek például fekete sportolót, aki megtanulta a nyelvet és azóta állampolgár.

Plusz egy magyar! Nem ez a szövegetek?

Nem a demográfiai problémán aggódtok mindig? Mert az szerintem is valós probléma. Ha elfogy egy nemzet, sérül a kulturális örökség is. Például kisebb teret tud lefedni a nyelv. Akár szépirodalomról van szó, akár egy magyar nyelven készült igényes podcastról vagy vlogról. Nem lesz akkora célközönsége, így annyi tartalmat, értéket sem fognak előállítani ezen a nyelven. Én sem szeretném, hogy semmivé legyen a magyarság. De akkor tessék. Ti miért nem örültök velem, ha egy újabb emberrel bővül a nemzet? Jaa, hogy azért nem mert ő fekete :] Az a fránya „fajkeveredés”…

Pedig ha ezt elengednétek, lenne alternatíva a tenyészkancává degradált nők presszionálása helyett. Felőlem jöjjön mindenki, aki érez egy kis nyitottságot az országunk iránt. Próbálja ki itt. És legyen egy közülünk. Értelmes ember leszarja, hogy egy magyarnak fekete a bőre vagy húzott a szeme…

2022. júl. 27. 04:20
 103/115 anonim ***** válasza:
47%

Én már nem akartam hozzászólni ehhez, mert felesleges és értelmetlen nácikkal vitatkozni. De George Floyd nem azért halt meg, mert volt egy amúgy nem túl komoly bűnlajstroma (semmi olyasmit nem követett el, amiért meg kellett volna halnia). A rendőr, aki kivégezte, nem ismerte Floydot, fogalma sem volt róla, hogy bűnlajstroma van. Az intézkedés közben még csak nem is tanusított olyan magatartást, ami indokolta volna a brutalitást, hogy perceken keresztül a nyakán térdeljenek, még úgy is, hogy ő közben az életéért könyörög. Floydnak azért kellett meghalnia, mert az az állat rendőr azt gondolta, ez úgyis csak egy nigger, nem kár érte.

Aki azzal takarózik, hogy Floyd úgyis csak egy bűnöző volt és meg is érdemelte a halált, az a lehető legmélyebben kussoljon, és bújjon el valami jó sötét gödörbe...

Másrészről pedig, ezzel kapcsolatban kérdezném: "Azonban a felületes integráció sosem jár identitásváltással, sem a befogadó nép sorsközösségének vállalásával"

Hogy te mégis mi a bánatos faszról jóember? :D

Neked tényleg nem tűnik fel, hogy mekkora baromságokat írkálsz?

2022. júl. 27. 08:10
 104/115 A kérdező kommentje:

"Akár fekete az a magyar, akár fehér.

Ismerek például fekete sportolót, aki megtanulta a nyelvet és azóta állampolgár.

"

Sosem lesz magyar egy fekete, bárhányszor a tükörbe néz ezt maga is észreveszi.

Csak a multi-kultit növeli.

Floyd egy bűnöző volt, nem lehet belőle szentet csinálni, lásd fentebb.

"Hogy te mégis mi a bánatos faszról jóember? :"

Tudom hogy proli leszármazott vagy csak, de azért a szavak jelentésének utána nézhetnél a Google keresőben.

Neked tényleg nem tűnik fel, hogy a magyar egy valódi etnikai csoport, és nem egy MÉM?

Gondolom populációgenetikáról azt sem tudod hogy étel vagy ital. Érdekes lenne megnézni egy autoszomális tesztel a valós etnikai hátteredet is.

2022. júl. 27. 09:43
 105/115 anonim ***** válasza:
#105: Butaságokat beszélsz. Több, mint negyed órán át próbálták betuszkolni a rendőrautóba, de nem volt hajlandó beülni. A nyakratérdelés pedig egy normál rendőri módszer, amit tanulnak. Semmiféle kivégzés nem volt, senki nem akarta megölni, ezt csak a progresszív liberálisok terjesztik. És igenis, beteg emberek, akik egy szemét drogos bűnözőből, aki egy terhes nőre is fegyvert fogott, képesek voltak mártírt faragni, meg szobrot állítani neki.
2022. júl. 27. 12:39
 106/115 anonim ***** válasza:
50%

„ Sosem lesz magyar egy fekete, bárhányszor a tükörbe néz ezt maga is észreveszi.“

Nem is értem minek véstem ide ezt a pár sort. Csak egy rasszista féreg vagy. Van haverom aki itt szüntetett feketeként és bőven van benne magyarság tudat. Hogy a f@szomba jössz ahhoz, hogy ezt megkérdőjelezd? Ki vagy te? Egy rasszista senkiházi. Ennyit is ér a véleményed.

2022. júl. 27. 12:43
 107/115 anonim ***** válasza:
22%
*született
2022. júl. 27. 12:43
 108/115 anonim ***** válasza:
23%
#108: Másik válaszoló vagyok, de szerintem se magyar egy néger, bocs.
2022. júl. 27. 12:47
 109/115 anonim ***** válasza:
Ugyanaz vonatkozik rád is akkor :) Válogasd ki a pejoratív es trágár jelzőket. Az jár neked.
2022. júl. 27. 12:49
 110/115 anonim ***** válasza:
49%
#107 Igen abban teljesen igazad van hogy ez egy rendőri intézkedés. DE BASZKI HA MÁR SZÓL HOGY NEM KAP LEVEGŐT NEM KÉNE ABBAHAGYNI?!?! Megbillincseled kezét, lábát és az nem megy onnan sehonnan. 2 billincs bőven volt mivel a rendőr a párjával ment ki.
2022. júl. 27. 13:05
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!