Hadkötelezett (18-50 év közötti) férfiak! Ti annak a tudatában is menekülnétek egy háború elől, tudván, hogy az oroszok sportot űznek a nemi erőszakból?
Ukrajna vezetősége szerint az oroszok már harcászati eszközként kezelik a nemi erőszakot. Sosem volt még ennyi nemi erőszak egy háborúban mint most.
Mégis, a még nem hivatalos felmérések szerint a hadkötelezett magyar férfiak több mint 80%-a nem venné át a behívó parancsát, hanem a legrövidebb időn és úton belül elmenekülne az országból, ha a háború ideérne.
(Ez az arány amúgy itt gyik-en sem különb, az előző kérdésekre adott válaszok alapján itt is a legtöbben azzal értenek egyet, hogy el kellene menekülni innen ha ideérnének az oroszok és nem szembeszállni az orosz haderővel.)
De ennek fényében, hogy az oroszok előszeretettel erőszakolnak civil nőket, így nem változik meg a véleményed a menekülésről? Így is menekülnél?
"oroszok már harcászati eszközként kezelik a nemi erőszakot"
Műbrokikkal lőnek?
Kérdező, neked mi bajod? Leírtuk már, hogy egyrészt ez egy szar ország, nem éri meg meghalni érte, másrészt meg nincs mivel harcolni, mert csórók vagyunk. Ez nem fog változni attól, hogy az oroszok veszett vadállatok.
Egyébként, aki elmenekül, azt nem tudják megerőszakolni.
Hát a logika azt diktálja, hogy ez csak mégegy ok arra, hogy meneküljek a családommal.
Most abból mi hasznunk van, ha engem lelőnek, az asszonyt meg meghágják? Elmenekülünk és se nem ölnek meg, se nem erőszkaolják meg az asszonyt.
Én nő vagyok, de attól, hogy itt marad néhány férfi meghalni, még nem lennék biztos benne, hogy nekem a hajam szála se görbül.
Szép dolog az önfeláldozás, de annak nincs sok értelme, hogy egy csomó férfi meghal, én meg esetleg átvészelem.
Ha ég a talaj, akkor csomagolunk, és családdal együtt megyünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!