Hadkötelezett (18-50 év közötti) férfiak! Ti annak a tudatában is menekülnétek egy háború elől, tudván, hogy az oroszok sportot űznek a nemi erőszakból?
Ukrajna vezetősége szerint az oroszok már harcászati eszközként kezelik a nemi erőszakot. Sosem volt még ennyi nemi erőszak egy háborúban mint most.
Mégis, a még nem hivatalos felmérések szerint a hadkötelezett magyar férfiak több mint 80%-a nem venné át a behívó parancsát, hanem a legrövidebb időn és úton belül elmenekülne az országból, ha a háború ideérne.
(Ez az arány amúgy itt gyik-en sem különb, az előző kérdésekre adott válaszok alapján itt is a legtöbben azzal értenek egyet, hogy el kellene menekülni innen ha ideérnének az oroszok és nem szembeszállni az orosz haderővel.)
De ennek fényében, hogy az oroszok előszeretettel erőszakolnak civil nőket, így nem változik meg a véleményed a menekülésről? Így is menekülnél?
Nézzük a két opciót:
Elmenekülök:
100 megerőszakolt nő
Nem menekülök el:
100 megerőszakolt nő, és eg yhalott férfi.
hmmmmmmmm nehéz döntés....
Ha én nem számíthatok az országra, akkor az országom se számítson rám. És én nem számíthatok rá, ez a választásokkor kiderült.
Már így is erősön azon gondolkodom és a környezetemben kb. mindenki, hogy ki kell költözni külföldre. Ez csak egy még erősebb érv lenne mellette.
5-ös olyan szavakat használ amelyeket nem ismer. PL: méltóság ami a gyávasággal megfutamodással sehogy sem egyeztethető össze.
Lehet neki nem hazája ez (etnikai származása és/vagy identitásbeli tudata miatt) csak lakhelye az ország.
"megszűnik Magyarország, engem az sem érdekel."
Ezzel pedig elismeri hogy nem magyar ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!