Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Pontosan ki számít homofóbnak?

Pontosan ki számít homofóbnak?

Figyelt kérdés
Észrevettem, hogy lényegében mindenkire homofóbot mondanak, aki heteró. Kb minden heteró, aki nem ért egyet a Pride vonulgatással, az már homofób. Akkor is, ha csak a vonulgatást nem tudja elfogadni. Pontosan ki a homofób?
2022. júl. 24. 14:08
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
36%

"A szabadság nem azonos az izléstelenséggel, és a szándékos erkölcstelenséggel"

És ezt te döntöd el, hogy mi az ízléstelenség meg az erkölcstelenség?

Illetve még ha el is fogadjuk, hogy az, ebből miért következik, hogy tiltani kell?

Merthogy van rá egy nagyon egyszerű megoldás, ne mennyé oda, meg ne nézzed, kész.

Nekem pl. ízléstelen ez a ma divatos trappes-rappes nemistudomminekhívják csirazene, meg undorítónak tartom, amikor az úthenger-méretű hájas picsájukat rázzák a klipekben azok az elhízott nők.

De ezt elintézem annyival, hogy nem nézem meg nem hallgatom, oszt' kész, eszembe sincs megszabni nekik, hogy milyen zenét csináljanak meg mekkorára növesszék a seggüket.

2022. júl. 24. 15:39
 32/36 anonim ***** válasza:
17%
Figyelj, én vegán vagyok, veganizmusnak is vannak olyan kéoviselői, akikkel sokan nem értenek egyet, mert ártanak a vegán mozgalomnak, ilyen dolgok mindenhol vannak, ilyenek vagyunk mi emberek, vannak hangosabbak, harsányabbak, radikálisabbak mindig, ez mindig így lesz, a Pride és a szivárvány pont a sokszínűséget és az elfogadást jelenti.
2022. júl. 24. 15:41
 33/36 anonim ***** válasza:
69%
Aki nem akar azonos neművel szexelni, az egy rohadt homofob.
2022. júl. 24. 16:41
 34/36 anonim ***** válasza:
79%

"Merthogy van rá egy nagyon egyszerű megoldás, ne mennyé oda, meg ne nézzed, kész."

Ezt inkább azoknak a rettegőknek mondjad akik a Becsület Napját betiltották.

2022. júl. 24. 16:44
 35/36 anonim ***** válasza:

Mióta van az betiltva? Minden évben van emléktúra.

2022. júl. 24. 16:49
 36/36 anonim ***** válasza:
61%

#32 "a Pride és a szivárvány pont a sokszínűséget és az elfogadást jelenti."

Aha. És ezt a sokszínűséget meg elfogadást azzal szokás kifejezni hogy egy kisminkelt Orbán képpel mászkálnak a mellükön? Hogy megszólják a pesti tévé riportereit? Hogy beszólnak annak aki nem tapsol nekik? Hogy elfogadhatatlan kifejezésekkel illetnek mindenkit aki szerint nem alapvető jog az amiket követelnek?

Ahogy az lenne az elfogadás meg a tolerancia csúcsa hogy homofóbnak neveznek csak mert nem értek egyet az ő elképzeléseikkel?

2022. júl. 24. 19:06
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!