Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A fideszesen az iskolák...

A fideszesen az iskolák bezárásának is tapsolnak?

Figyelt kérdés

Eddig minden intézkedésnek örültek. Nem támogatták a tanárokat, akik éhbérért dolgoznak, sőt támadták őket amikor tüntettek. Ugyan így az orvosokat is, mikor a fidesz kicsinálta az egészségügyet. A legnagyobb covid vészhelyzetben mondott fel miattuk 5000 ápoló és rengeteg orvos. Most annak is örülnek, hogy a fidesz hazudott nekik, átvágta őket, mert nem tartja meg a rezsicsökkentést, holott azt ígérte,hogy igen.

Ennek következtében az én 60km-es körzetemben 2 iskola fog bezárni, mert nem tudják kifűteni, és van még egy ahol még abban gondolkoznak, hogy megoldható e hat osztályt 2 teremben tanítani egyszerre. Mert a fidesz ahelyett hogy az iskolák ovodák fűtését legalább támogatná, eladott 500millió köbméter gázt szerbiának mert nekünk olyan sok van hogy eladásra is futja. Az ovik meg iskolák meg bezárhatnak, vagy fagyoskodhatnak a gyerekek!

Na, de jó fideszes mondás szerint: "aggyá két púlóvert a gyerekre oszt nem fog fázni"

2022. júl. 23. 08:32
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
...ha már a tanárok: a bérköveteléseikkel 101 %-ig egyetértek, mivel párom is tanár, és a rendszerváltás óta én szponzorálom az oktatást azzal, hogy engedtem, hogy a 2010-es évtizedben már csak a harmada, mint elvárható lett volna fizetésért minőségi munkát adjon ki a kezéből - és így az én sorsomat is meghatározta, se nyaralás, se autócsere, se egyéb fejlődés ügyekben. Mert ezzel csak az a baj, hogy ez pont egy 32 éves folyamat, hogy nem emeltek nekik normálisan. Ugatni akkor kellett volna elkezdeni, mikor először elmaradt a fizetésemelésük az utca többi lakójához képest. Most a fidesz ezt a 32 évet nem tudja egy lépcsőben helyrehozni, ezt nem hiszem, hogy ne lehetne belátni, még akkor is, ha a helyzetet csak most hívják tűrhetetlennek. Miközben akkor is az volt, mikor a csoki ára 4 év alatt a duplájára emelkedett (meg bármié, de a csokit hoztam fel példának egy angollal való beszélgetés közben). Jó kis politikai hadművelet volt ez a hörrenés, eszébe juthatott volna a tanárok mozgósítása a fidesznek is a cuclista kormányok által nyert választások előtt.
2022. júl. 25. 17:35
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

10-11!

Pontos korrajz.

2022. júl. 25. 22:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!