Árokpart kérdése:
Elképzelhető, hogy a télen tél felé nagy tüntetések lehetnek, nem ellenzéki, meg nem pártoktól függő, hanem a kialakult helyzet miatt olyan nemzeti kibontakozás féle?
Figyelt kérdés
Mielőtt bárki is azt gondolná, egyáltalán nem szeretném, pontosabban nem én szeretném ezt és egyáltalán nem is drukkolok ennek. Elmondhatom, hogy öregéből meg vagyok elégedve az új rezsiszámokkal olyan szempontból, hogy a katasztrófát nyílván elkerültük vele és ezt nem lehet nem értékelni. Viszont ellenben és most jön a de: A magyar lakosság, néplélek különösen érzékeny az életszínvonal csökkenésre és ez teljesen mindegy, hogy mi miatt következik be rossz kormányzás vagy külső nemzetközi okok miatt. Azért azzal számolni kell, hogy a katasztrófát elkerültük, de nyílván nagyon nagy életszínvonal csökkenés, esés fog bekövetkezni. Mi kontinentális éghajlaton élő emberek ezt az időszakot szoktuk igazából élvezni a nyárias meleg időszak után viszont ez az időszak tart tovább . Az emberek mármint akinek van, volt munkája , munka mellett jutott pénze szórakozásra, lényegében a mozijegy, színházjegy nem volt annyira drága máshoz képest. Az alacsony energia miatt közösségi oldalakat folyamatosan lehetett böngészni, maradt az embereknek pénzük vásárolni, Karácsony közeledtével egy- egy napos Adventi kirándulásra elmenni. Az emberek az étkezőasztalnál már nemcsak az anyagi problémákról tudtak beszélni, hanem tudtak tervezni, szórakozni , kultúrálódni is menni. A kistelepüléseken számos egyházközségi rendezvények voltak a miséken túl, kirándulások, farsang stb. Szóbal ha távolabbra nézünk akkor bizony szerintem van ennek reális esélye a hirtelen nagy életszínvonal romlás miatt. Mert nyílván mikor 2008-2009-ben folyamatos válság volt, akkor az ember már annyira belefásult, hogy már egy egy intézkedésre oda sem figyelt. Attól még, hogy most csak tényleg pár bulis srácok, lányok eszentlenkednek a főváros utcáin, ez még közel sem jelenti azt, hogy bárminek is vége lenne vagy bármilyen folyamat is kifulladt volna. Más is gondolja ezt így?2022. júl. 22. 22:15
1/13 anonim válasza:
Egyelőre azért lenne érdemes tüntetni, hogy állítsák vissza a halálbüntetést, és aki nem tud helyesen írni, meg hosszú szöveget bekezdésekre tagolni, az villamosszékben végezze. Soha nem késő, hogy jobb világot teremtsünk, és simán lehet kezdeni a buta emberek eltüntetésével!
2/13 anonim válasza:
Túl hosszú a rizsa!
Fáj elolvasni.
3/13 A kérdező kommentje:
1-es Milyen érdekesek a hasonló emberek mint amilyen te is vagy. Interneten, arctalanul kioktatsz, kioktattok bárkit, de állítom a valóságban az ember szemébe meg sem mernétek szólalni.
2022. júl. 22. 22:23
4/13 anonim válasza:
Árokpart!
Ha szükséges még fel is pakolok előtted a várható eredménytől függetlenül.
5/13 anonim válasza:
#3: Én csak a számítógépemmel kommunikálok, és téged meg qrvára nem hívott senki. Ha már bepofátlankodsz az életembe, hadd kezeljelek már saját belátásom szerint... Azt meg ne is említsük, hogy én vagyok a főszereplő, te meg csak NPC vagy...
6/13 anonim válasza:
A fene tudja.
Ha a partok nem avatkoznak bele tavol maradnak akkor talán.
Mert emlékezzünk vissza a rabszolgatörvényes tüntetésre...
Elkezdett kialakulni egy 2006hoz merhető kormányváltó hangulat, vagyis hogy szétverünk mindent amíg el nem fogjuk orbánt és fel nem akasztjuk.
Igazi lincselő tömeg.
Erre a momentumosok szépen körbejártak hogy nyugi van...menjünk ide meg oda...aztán a dk sok meg bejelentették hogy 20 órakkor vege a tüntetésnek...
Ebben a formában semmi nem lesz, csak ha a tüntetők először az odapofatlankodó politikai nyerészkedő ellenzéki politukosokat büntetik meg fizikai erőszakkal.
7/13 A kérdező kommentje:
6-os Köszönöm szépen végre egy értelmes válasz, beszélgessünk mi felnőttek a továbbiakban az első két majd az 5-ös válaszoló kamasz vagy fiatal fősulis, meg csak had szórakozzon. Tehát amít írsz ebben nagy igazság van, viszont talán szerintem most annyiban lesz más a helyzet, hogy azért 2018-ban mikor a rabszolgatörvényt elfogadták, akkor még jó életszínvonal volt és pont olyan adventi időszak amikor az embereknél nem is kevés pénz volt.
2022. júl. 22. 22:33
8/13 anonim válasza:
Ezt a sok rizsát, van aki végig olvassa?😂😂
9/13 anonim válasza:
6: a probléma, hogy kell valami szervezőerő. Ha nem pártok, akkor a tüntetőknek kellene vezetőket választani, mert megfelelő vezetés nélkül minden ilyen megmozdulás elhal egy idő után, mert nincs irány, csak lendület.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!