Visszatér a "kislány"?
Azért írtam idézőjelbe a kislányt, mert anno olyan fiatal volt, hogy rendeletet kellett módosítani Rácz Zsófia államtitkári kinevezéséhez, mert túl fiatal volt abba a pozícióba. Azt hittük, hogy azért nevezték ki hogy a FB-on a bájai csillogtatásával a fiatalokat a helyes útra terelje. Azóta ezt Dér Stefi HirTV-és műsorvezető asszonyság elvégezte.
Olyan hatásos volt Dér Stefi, hogy még meg is fenyegették [link] Rácz Zsófi viszont semmit sem tett a fiatalok felvilágosítása terén. Ki is tették a pozícióból. Viszont most visszajön. Vajon miért ragaszkodnak még mindig hozzá? [link]
Én sem estem hasra az önéletrajz olvasása közben. Pedig én is egy idős vagyok vele.
Fektetési miniszter.
Tolnám mint a lopott biciklit!
14#
Jol be van járatva az biztos!!
Hú de szetsz..nám a száját.Naponta kellen neki.Partiba lenne meg nagyon jó!!
#15 Halvány kétséged se legyen afelől, hogy pariba van vágva. Máskülönben nem lenne ott, ahol van. Nade nem án holmi gyakorin irogató nyikhaj senkik kezelgetik. De nem ám. Kizárólag pedigrés NER-es főfideszes vén pedofilok. Szóval egyenes útja van a magyar politikai életbe. Diploma után egy napot nem fog dolgozni, majd mindig találnak neki valami semmitmondó helyet a gépezetben. Aztán majd államtitkár, végül talán még miniszter is lehet.
Várál- várjál! Had gondolkozzam. Ki az még a magyar kormányban, aki a diplomája után egy percet nem dolgozott a szakmájában(ellenben már többször hivatkozott rá) és mégis sokra vitte? Na! Hogy is hívják? Mindjárt beugrik ám a neve.
Na, meg van. Hát a doktorminiszterelnök az. Ha jól emlékszem, úgy hívják, hogy Orbán Viktor.
Mi van az önéletrajzában?
Semmi
Esetleg olyan dolgok, ahova protekciòval tolták be
Annak idején -még nem volt országosan ismert - több ismerősöm kiakadt, hogy az ENSZ ifjúsági küldött pozìciòját nem lehet normálisan megpályázni, mert csak kormányközeli protekciòsok kapják - Ez volt Rácz Zsòfia
Utána meg visszahivatkozik rá, hogy ezt is elérte
De látod már azt is elérte, hogy tanácsadó
Micsoda teljesítmény!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!