Donáth Anna hiteles politikus?
Elmondta Marcinál (nekem csak Marci), hogy ő nem egy olyan politikus, akinek úgy a szájába adhnak mindent. Ehhez képest elléggé az újbalos woke-kultúra paneleit nyomja minden egyes állításával szerintem.
Az összebenyomásom róla ugyanaz, mint a párttársairól, hogy kiesett az egyetemről, aztán anélkül, hogy egy napot dolgozott volna a közszférában máris ment a Parlamentbe. Egy kislány, akinek az ötös bizonyítványon kívül nem kellett megdolgoznia még sohasem igazán semmiért.
"kiesett az egyetemről"
Le vagyok maradva. Nincs diplomája???
Nem hiteles.
Egy migránsokat támogató szervezetben "dolgozott" projekt menedzserként.
A diplomáját illetően meg migration studies szakon végzett.Igen létezik ilyen szak külföldön, mielőtt valaki belekötne.
Ez alapján van diplomája, ha jól értelmezem.
"kiesett az egyetemről" = elvégezte az egyetemet
Erre gondolt a kérdező, csak a megfogalmazás volt valakinek félrevezető. De szokták ezt a kifejezést is használni, ha valaki végzett az egyetemmel. (pl. kiesett az egyetemről és már rögtön lett munkája,stb.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!