Donáth Anna hiteles politikus?
Figyelt kérdés
Elmondta Marcinál (nekem csak Marci), hogy ő nem egy olyan politikus, akinek úgy a szájába adhnak mindent. Ehhez képest elléggé az újbalos woke-kultúra paneleit nyomja minden egyes állításával szerintem.
Az összebenyomásom róla ugyanaz, mint a párttársairól, hogy kiesett az egyetemről, aztán anélkül, hogy egy napot dolgozott volna a közszférában máris ment a Parlamentbe. Egy kislány, akinek az ötös bizonyítványon kívül nem kellett megdolgoznia még sohasem igazán semmiért.
2022. febr. 13. 17:48
11/17 anonim válasza:
Igen, nagyon hiteles az, akinek a kisebbségi, kommunista nagyapja Donáth Feri volt, az apja MSZP-s "lelkész", ő meg az SZDSZ 3.0 kultúrmarxista ifjú üdvöskéje...
12/17 anonim válasza:
Hiteles azt jelenti, hogy elhiszem-e neki amit mond. Én tökre elhiszem róla, hogy egy újbalos érzelmű politikus.
13/17 anonim válasza:
Hát, a versenyszférában még ő sem dolgozott soha.
14/17 anonim válasza:
Miért akarjátok ennyivel jobban Donáth Annát, mint Cseh Katalint?
15/17 A kérdező kommentje:
14 - mert Donáth Anna nem csak mosolyogni tud szépen, hanem jól hazudni.
2022. febr. 13. 21:06
16/17 anonim válasza:
Rá kellett keresnem, mert nem tudtam ki ő.
És olyan aranyos, mint _ayumiyeofc a Twitteren.
Első benyomásra nem tartom kislánynak, és ami a szívén az a száján.
17/17 1Kilo_krumpli válasza:
Olyan, hogy hiteles politikus, nem létezik. Vannak profi politikusok, akik jól csinálják ezt a becsapósdit, de senkinek nem kell bedőlni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!