Miért használ a Fidesz XIX. Századi retorikát?
Ilyenekre gondolok, hogy "Szavazófülkés forradalom!".
Madárnak nézik az embereket? Egy felvilágosult demokrata fejében meg se fordul, hogy a "forradalom" szóra fellelkesüljön, mert nem a Romantika korában élünk.
Miben voltál korlátozva az mszp által, ami ma már engedélyezve van, hála a zsidesznek?
Hagyó börtönben (főpolgármester hellyettes) sukoró ügy valószinű Gyurcótány is megy után illetve Bajnai akkor korrupció melegágya az mszp-ben illetve az mszp 2002-től vizsgálódott illetve feljelentette a Fidesz ügyekben is viszont itt egyetlen egy dolog sem volt gyanú sem volt felmerülve hogy 98-és 2002 között is valami rosszat tettek volna. Mindennap kerül ki valami bizonyíték ma pl az hogy a rendőrség jogszerűtlen volt meg hogy gyurcsótány utasította fel a rendőrséget és folyamatosan kapcsolatba volt velük és ártatlan embereket rugdostak meg.
A válasz írója 43%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 00:04
Te gyagyás vagy? Nemtudod felfogni amit kérdezek? Nem azt kérdeztem hogy másokkal mi történt. H a n e m , h o g y t é g e d m i b e n é r i n t e t t a f o r r a d a l o m. Huh de xar így irni.
De jah igaza van az előzővalameiknek, mostmár szabad legálisan pálinkát főzni. Szal mégis van valami ebbe a börtönös szövegbe...
Nem értem a kérdést. Olvass el néhány 19. századi beszédet, máris rájössz, mekkora butaségot írtál. Ajánlom Kossuthot, jó szónok volt, jók a beszédei.
És köze nincs Orbánhoz, aki szintén jó szónok, de határozottan 21. századi.
"felvilágosult demokrata fejében"
ATYA ÚR ISTEN PFFFF na ettől le is roppantam... fidesz is baromságokat mordokat de te áááá
úúúr isten
"modern tudományos ateista"
hol élsz te?
nee ne fárasszál már könyörgöm inkább vonulj be egy sötét szobába ahol nem találkozol emberekkel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!