Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Milyen logikai érvek vannak a...

Milyen logikai érvek vannak a baloldal ellen?

Figyelt kérdés
Azon kívül hogy Soros, migráns, Brüsszel?
2022. júl. 21. 15:43
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
0%

Ne haragudj de egy állítólag világi országban miért "keresztényellenesség" az, hogy pl NEM kérem hogy az életemre rákényszerítsék a kereszténység (vagy bármelyik másik vallás) elveit?

2022. júl. 22. 10:44
 12/16 anonim ***** válasza:
65%
#11 Hol van ilyen rákényszerítve?
2022. júl. 22. 13:20
 13/16 anonim ***** válasza:
0%

Melegházasság, abortusz, eutanázia csak az első három példa amiket a kereszténység miatt szabályoznak VILÁGI törvényekkel.

Szóval, miért "keresztényellenesség" az, hogy nem kérem hogy az életemre rákényszerítsék a kereszténység (vagy bármelyik másik vallás) elveit?

2022. júl. 22. 13:25
 14/16 anonim ***** válasza:
65%

#13 Ennyire nem kellene fullba nyomni a kretént.

A melegházasság nem a kereszténység miatt nincsen, hanem mert a magyar jogrend nem így rendelkezik.

A melegeknek van "melegházassághoz" joguk 2009 óta, a neve nem házasság csupán, hanem bejegyzett élettársi kapcsolat. Minden jogot megad a homoszexuális pároknak amit a házasság nevű intézmény megad a heteroszexuálisoknak. örökölhetnek egymás után, rendelkezhetnek egymásról betegség esetén és megilleti őket az özvegyi nyugdíj is.

Van abortusz lehetőség Magyarországon.

Az eutanázia szimpla gyilkosságban való segédkezés és ezt tiltja a törvény. nem a kereszténység, hanem a magyar jogrend.

Most mondhatnál végre valamit amit a kereszténység miatt kényszerítenek rád, mert ez eddig nulla volt!

2022. júl. 22. 14:39
 15/16 anonim ***** válasza:
0%

"A melegházasság nem a kereszténység miatt nincsen, hanem mert a magyar jogrend nem így rendelkezik."

Igen, amit a Bibliával indokolnak.

"A melegeknek van "melegházassághoz" joguk 2009 óta, a neve nem házasság csupán"

Tehát nincs joguk a házassághoz, így van.

"Van abortusz lehetőség Magyarországon"

Sehol nem írtam, hogy Magyarországról beszélek, azt írtam: "egy állítólag világi országban". (Egyébként kíváncsi leszek, nálunk meddig lesz legális.)

"Az eutanázia szimpla gyilkosságban való segédkezés és ezt tiltja a törvény. nem a kereszténység, hanem a magyar jogrend."

Amint megint csak Istennel és egyebekkel indokolnak.

Szóval válaszolnál végre, kérlek?

Amúgy +1: kéretlenül megkeresztelhetnek amikor kiskorú vagyok és utána nincs jogom visszacsinálni.

De írhatnám a nemváltást, vagy azt is hogy pl. egy múzeumi kiállításról politikai nyomásra eltüntetnek mindent ami nem a kereszténységgel kapcsolatos, stb.

2022. júl. 22. 14:44
 16/16 anonim ***** válasza:

#15 Nem, nem a Bibliával indokolják, hanem azzal, hogy az Alaptörvény szerint a házasság egy férfi és egy nő kapcsolatát jelenti. Az Alaptörvény pedig szimplán a magyar jogrend alapja és semmi köze a Bibliához. A Biblia a keresztény kultúrájú országokban a vallás szent könyve s nem a jogrendé. Még az USA-ban sem a Biblia miatt van ez avgy az a törvény, csak ott szokás a Bibliának egyes idézeteivel szónokolni a sok vallásos ember miatt. Európában nem és nem is volt így az elmúlt évszázadban sem. Magyarországon a törvényeink alapvetően a II. világháború után alakultak olyanná mint napjainkban, az egypártrendszer a szocializmusban pedig pont vallásellenes volt. Azzal jönni, hogy nálunk a törvények a Bibliára hivatkozással ilyenek vagy olyanok az nevetséges, mintha az eszkimóknál magyaráznád, hogy a napsütésre hivatkozva szabályozzák a halászatukat.

"Sehol nem írtam, hogy Magyarországról beszélek"

Aha. Szóval neked valami bezzegországban gondod van a törvényekkel. De akkor miért itt panaszkodsz ahol meg nincsen?

Nem nekem kell válaszolnom hanem neked. Én kérdeztem, hogy mondj olyat amiben a kereszténység nevében elnyomnak téged.

Nem tudtál mondani semmit, blablázol csak hogy valahol - ami nem itt van - valakik hivatkoznak valamiben a kereszténységre meg a Bibliára.

Szóval ne kamuzz!

Konkrétan írd le hol és miben 'kényszerítik rád a kereszténység vallási elveit'?

2022. júl. 22. 16:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!