A rezsicsökkentés eltörlése miért nem csak a baloldali liberálisokat sújtaj?
Figyelt kérdés
Ők szavaztak arra, hogy ne legyen rezsicsökkentés, erre még a nemzeti érzelmű, jobboldali emberek is kiszolgáltatottá válnak.2022. júl. 21. 13:11
1/14 anonim válasza:
Nem törölték el én pld. én limit alatt vagyok ugyanannyit fizetek mint eddig (remélem)
2/14 anonim válasza:
"ugyanannyit fizetek mint eddig (remélem)"
Ha-ha-ha! Majd rájössz! XD
3/14 anonim válasza:
Kérdező; ez trollkérdés, vagy értelmi fogyatékos vagy?
Ennyi erővel kérdezhetnénk, hogy miért nem csak a fideszbirkákat sújtja a 400+ forintos euró, mi nem erre szavaztunk...
Az a baj, hogy mindannyian ugyanabban a süllyedő hajóban ülünk, mindegy, hogy ki fúrta rá a lyukakat.
4/14 anonim válasza:
Putyin fúrta rá a lyukakat és Európa hajója süllyed.
5/14 anonim válasza:
Kérdező, előbb tájékozódj, értelmezd, talán nem kérdezel hülyeségeket...
6/14 anonim válasza:
#4 De ő a hajó legalsó szintjén van, ha lyukat fúrt, és onnan nem tud kimenni.
7/14 anonim válasza:
Tegyük fel, hogy egyetértek veled. (Amúgy nem.)
Mi alapján határoznád meg, hogy melyik lakossági fogyasztó számít "baloldali liberális"-nak?
8/14 anonim válasza:
#7 Amúgy jogos. Ha valaki baloldali, de nem liberális, vagy pedig liberális, de nem baloldali az egyből ki is esik a kérdés alól.
9/14 A kérdező kommentje:
A baloldal lázít az ország ellen, a nemzet ellen, nekik kellene fizetni, abból talán tanulnának.
2022. júl. 21. 13:44
10/14 anonim válasza:
Tehát mi alapján határoznád meg, hogy melyik lakossági fogyasztó számít "baloldali liberális"-nak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!