Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mennyire érthető hogy a...

Mennyire érthető hogy a Fidesz visszanyírbájja a rezsicsökkentést?

Figyelt kérdés
Szerintem teljesen érthető és jogos, ugye két héttel ezelőtt jóval kevesebb volt a gáz világpiaci ára és most hihetetlenül elszállt ...erre nyilván egyetlen kormány sincs felkészülve hogy ezt tudja fedezni, így teljesen érthető hogy vissza kellett csökkenteni a rezsicsökkentést tehát a kormány nem tehet erről
2022. júl. 20. 19:28
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
26%
100%-osan érthető annak, akinek nem káposztalé van a fejében. A többiekkel nem érdemes foglalknzi.
2022. júl. 20. 19:30
 2/13 A kérdező kommentje:

Teljesen normálisan és érthetően elmondja Gulyás Gergely

[link]

2022. júl. 20. 19:31
 3/13 anonim ***** válasza:
91%

Két dologban van a hiba:

1. Rohadt keveset mondtak átlag fogyasztásnak, szerintem rohadt nagy tüntetések lesznek ha ilyen alacsonyan marad.

2. Előadás módja, ezt Orbánnak kellett volna közölnie és közben sajnálatot mutatnia, hogy nem tudja tartani az ígéretét.

Nem tudom mi lesz a vége, de szerintem rohadt nagy balhé

2022. júl. 20. 19:31
 4/13 mindentudó99 ***** válasza:
100%
Teljesen érthető de ettől még sz.r lesz. Gyakorlatilag gáz fűtés kizárva minden kertes háznál.
2022. júl. 20. 19:33
 5/13 anonim ***** válasza:
76%

Nem érthető.

Pont most kéne a rezsicsökkentés, ilyen válsághelyzetben, nem akkor kellett volna, amikor futotta rá az embereknek.

De hát amíg trágyával etetett gombák kormányoznak, nos...

2022. júl. 20. 19:35
 6/13 anonim ***** válasza:
23%

Nem tehet erről.De amiket hoz intézkedéseket az ő felelőssége!

Annó a rezsicsökkentést is,és az árstopokat is azért hozta a kormány,mert már akkor, az akkor gazdasági helyzetben is a legtöbb magyar családnak voltak problémai, vagy nagyon nehezen boldogult.Erre most jön egy válság,hatalmas inflációval,óriási áremelkedésekkel és a kormány azonnal a népre próbálja tenni a terhet.Nem is értem hogy gondolja hogyha rezsicsökkentéssel és árstopokkal együtt is sokan nehezen boldogulnak,akkor hogy fognak rezsicsökkentés nyirbálás mellett?

Igazából sz.r a helyzet, a kormánynak pénzre van szüksége.Elég hamar eljutottak oda hogy fejjük meg a népet! Nem nagyon ötleteltek alternatív megoldáson.Gondolva a magyar szegényekre is...pedig egy országnak ezer arca van, ezerféle úton és módon lehetne pénzt beszedni különböző rétegektől.

Persze ez még nem tény, hogy a nép a kiválasztott és a nép fizet meg mindent.De az eddigi intézkedések nagyon ezt sugallják,és fognak jönni a későbbiekben az ezt megerősítő bejelentések és intézkedések !

2022. júl. 20. 19:37
 7/13 anonim ***** válasza:
71%

A Fidesz csak szabályozta az árat, ami nem volt tartható, ezt rég mondogatjuk, de még választás előtt is ezzel kampányoltak, hogy megtartják, a Fidesz szavazói, meg kiröhögték azokat, akik figyelmeztettek rá, hogy nem lesz tartható, közben valódi rezsicsökkentést nem csináltak, sőt, minden olyan pénzt elvontak, ami a valódi rezsicsökkentést segítette volna.

Ez a probléma. Először nem adtak a szegény embernek kabátot, most meg a maradék rajta lévő szakadt ruháját is elvették. Volt 12 évük, lehetett volna úgy csinálni, hogy ne fájjon.

2022. júl. 20. 19:39
 8/13 anonim ***** válasza:
86%
Nem érthető, nem vagyok kárörvendő, de nem fogok egy fideszes birkát se sajnálni, ha a nagyon magas rezsiszámlát kapják meg. Egyék azt, amit megfőztek.
2022. júl. 20. 19:43
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Haljak meg nem értem, hogy a jobbágyon már megint megszorítanak, saját maguknak meg burzsuj fizuemelés, tüzijáték, és az ispánfasza rendszer visszahozására is futi.
2022. júl. 20. 19:58
 10/13 anonim ***** válasza:
78%
A kormányod, fiam nem létezik. Nincs. Ők már full gazdaggá vált elit, kiknek nem elég, ami van. Volt 12 évük megszedni magukat, de kevés volt. Indok mindig lesz, hol kovid, hol háború. Lehetne fizetni teljes áron a szutykos rezsijüket, de nem ilyen átlagkeresettel. Nincs kormányunk, kb 12 éve. Nem voltak választók és szavazás sem volt. Nincs itt senki, csak azok, akik a saját zsebeiket tömik, okyan emberekből élnek, mint te meg én, és a 26. senkiházi.
2022. júl. 20. 20:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!