Augusztustól 7k helyett 50k lesz az áram? Mik ezek a számok? Melyik igaz?
Figyelt kérdés
Ismert, hogy az ellenzéki sajtó végzett egy gyorskalkulációt, ami bejárta az országot fb-on is. Ez egyáltalán nem vészes emelés lenne [link]
Viszont a HirTV-én -ami a kormány tv-je- olyan számokat írt ki, hogy eldobtam az agyam. AZ volt benne, hogy 7k áram után ha a rezsicsökkentés megszűnik, átléped a határt akkor egyből 50k-t fizetsz.
Honnan jönnek ezek a számok? Melyik az igaz?
2022. júl. 19. 08:14
21/25 anonim válasza:
Egyébként értem én ezt a piaci árat, de mivel a piaci ár erősen változik, akkor ezentúl minden hónapban más árat fogunk fizetni az áramért? Vagy ez is jó fideszes szokás szerint be lesz lőve a mai magas piaci árra és akkor is ennyit fizetünk, ha esetleg az megfeleződik? (mint ahogyan a "rezsicsökkentett" ár is egy időben magasabb volt a tényleges világpiacinál?)
23/25 A kérdező kommentje:
Az a kérdésem, hogy itt azt mondta Szilárd hogy 7k után egyből 50k-t fogunk fizetni, de a telexes cikk miért ír szerényebb számokat?
2022. júl. 19. 18:54
24/25 A kérdező kommentje:
Mikor a telexes cikk azután született napokkal, hogy Szilárd elmondta?
2022. júl. 19. 18:54
25/25 anonim válasza:
A telex az fideszes, és mivel a médiát rengetegen olvassák, hallják, így muszáj kicsit kozmetikázni a dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!