Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit gondoltok ezekről az...

Mit gondoltok ezekről az utóbbi időkben történt Ryan air, rezsicsökkentés, infláció, kata módosítás balhékról?

Figyelt kérdés

2022. júl. 18. 23:25
1 2 3 4
 11/36 A kérdező kommentje:
10 A média megtévesztett. Am ez 1 rendelet. Aláírás, megszavazva. Végleges és igen a média megtévesztett.
2022. júl. 19. 15:33
 12/36 anonim ***** válasza:
17%

A média megtévesztett.

A média megtévesztett.

A média megtévesztett.

A média megtévesztett.

A média megtévesztett.

A média megtévesztett.

A média megtévesztett.

A média megtévesztett.

A média megtévesztett.

A média megtévesztett.

A média megtévesztett.

A média megtévesztett.

A média megtévesztett.

A média megtévesztett.

A média megtévesztett.

A média megtévesztett.

A média megtévesztett.

A média megtévesztett.

A média megtévesztett.

A média megtévesztett.

A média megtévesztett.

A média megtévesztett.

(Én győztem, mivel többször írtam le mint te, bibibíííí)

2022. júl. 19. 16:57
 13/36 A kérdező kommentje:

Nevethetsz. de így van. Sajnálom attól még én voltam. Tudnék egyebeket is. Ki is fejtettem elsőként. Arról nem tehetek,hogy a munkásőr szüleid elzárva tartanak és csak a Hobbistát nézetik veled.

Hát igen ilyen amikor 1 Fideszesnek nem egészen adják a szájába a választ és a saját IQ szintjét kell használja.

2022. júl. 19. 17:12
 14/36 anonim ***** válasza:
26%
Nyugtával dicsérjük a napot.Egy év múlva térjünk vissza erre a témára, hogy mit tett jól a kormány és mit rosszul.Hogy más országokban, nem csak hogy drága lesz a gáz és áram, hanem lehet eleve nem is lesz, ez nagy szívás lesz a nyugatnak.1 év múlva ki fog derülni melyik ország kormánya hozott jobb döntéseket a közelgő télre, most még sok mindent nem latni, csak a védekező intézkedéseket tervezgetik, idehaza és nyugaton is.
2022. júl. 19. 23:36
 15/36 anonim ***** válasza:
0%

Kedves kérdező, én nem sértegettelek. Nevezhetnélek átmosott agyú gyurcsányista panelprolinak én is, de most ezzel mire mennénk?

Bíztam benne, hogy lehet még értelmesen érveket ütköztetni, de sajnos megint belefutottam egy felbérelt trollba, akinek teljesen mindegy mit ír az ember, úgyis azt fújja, amit Feri bácsiék a szájába adnak.

(Kifejtett érveket sajnos nem igazán hoztál, helyette inkább provokálsz. Hát provokálj csak nyugodtan másokat, menj az ingyenélő katás haverjaiddal balhézni a hídra, előbb utóbb megunjátok és hazamentek - csak hogy a gazdádat idézzem stílszerűen...)

2022. júl. 19. 23:41
 16/36 A kérdező kommentje:
14 aha olyannyira,hogy Németországba ahol a legdrágább az áram 120 Ft itthon még 320 igazd van. Igen a média megtévesztett.
2022. júl. 20. 00:57
 17/36 A kérdező kommentje:
Tudnék én de semmi értelme. Ebben minden benne van. A média megtévesztett.
2022. júl. 20. 00:58
 18/36 A kérdező kommentje:
14 már 12 éve nyugszik a nap. Sajnálom,ha nem sikerült a számítás.
2022. júl. 20. 01:02
 19/36 A kérdező kommentje:
15 Am hidd el nekem,hogy jelenetben ez a legtisztább érv
2022. júl. 20. 01:05
 20/36 anonim ***** válasza:
0%
Bocsi, hogy bele vau, de hol olvastad te azt, hogy németben 120ft az áram, valami fakenews oldalon?
2022. júl. 20. 08:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!