Mi van most a KATA körül?
9#-es, biztos szeretsz alárendelt robot lenni a gyárban agyatlan monotonitással.
Egészségedre!
Jó gyárazást.
A KATÁ-ban az volt a jó, hogy csak havi 50.000 ft-ot kellett havi szinten befizetni adót a vállalkozóknak. A KATÁS vállalkozók ezzel nagyon jól jártak, mert volt aki 10 milliókat, sőt 100 milliókat tudott a cégével keresni és ahhoz viszonyítva az 50.000 Ft szinte semmi.
A szépségiparban a fodrászok, kozmetikusok, műkörmösök is szépen keresnek ugye. Ismerősöm műkörmösként 800.000 Ft-ot és csak 50.000 Ft-ot fizetett.
Akik tüntetnek, nem tudják miért vannak kint. Ha megkérdezel egy tüntetőt, mi az ami nem tetszik neki a KATÁ-val kapcsolatban, nem tud rá válaszolni, összefüggéstelenül, értelmetlenül fogalmazzák meg a dolgokat, amiből én nem tudom, hogy miért is vannak kint. Meg azok a videók, amin provokálják a rendőrőket például, elég primitív aljanép, én ezeket nem is alkalmaznám sehol sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!