Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi van most a KATA körül?

Mi van most a KATA körül?

Figyelt kérdés
Valaki el tudná magyarázni röviden, tömören és érthetően?
2022. júl. 18. 21:39
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
62%

9#-es, biztos szeretsz alárendelt robot lenni a gyárban agyatlan monotonitással.

Egészségedre!

Jó gyárazást.

2022. júl. 20. 07:47
 12/14 anonim ***** válasza:

A KATÁ-ban az volt a jó, hogy csak havi 50.000 ft-ot kellett havi szinten befizetni adót a vállalkozóknak. A KATÁS vállalkozók ezzel nagyon jól jártak, mert volt aki 10 milliókat, sőt 100 milliókat tudott a cégével keresni és ahhoz viszonyítva az 50.000 Ft szinte semmi.

A szépségiparban a fodrászok, kozmetikusok, műkörmösök is szépen keresnek ugye. Ismerősöm műkörmösként 800.000 Ft-ot és csak 50.000 Ft-ot fizetett.

Akik tüntetnek, nem tudják miért vannak kint. Ha megkérdezel egy tüntetőt, mi az ami nem tetszik neki a KATÁ-val kapcsolatban, nem tud rá válaszolni, összefüggéstelenül, értelmetlenül fogalmazzák meg a dolgokat, amiből én nem tudom, hogy miért is vannak kint. Meg azok a videók, amin provokálják a rendőrőket például, elég primitív aljanép, én ezeket nem is alkalmaznám sehol sem.

2022. júl. 21. 16:23
 13/14 anonim ***** válasza:
12 - max. évi 12 millio bevétele (nem nyeresége!!) lehetett annak, aki KATA-zott. Most ezt megemelték 18 millára.
2022. júl. 23. 19:31
 14/14 anonim ***** válasza:
12. Milliókat azok nyertek, akik a kata-sokat foglalkoztatták! Pl. Geszti Péter reklámcége összesen 2 alkalmazottat foglalkoztat, a többi kata-s. Ő járt jól. Ennek lesz most vége, de biztos lesz valamilyen kibúvó, ötletes ember a magyar.
2022. júl. 23. 20:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!