KATÁ-hoz miért ragaszkodtok, ha nem lesz nyugdíjatok?
Figyelt kérdés
Szerintem a munka egyik legjelentősebb része, hogy nyugdíjad lesz belőle. Nagyon sokan azért adják fel a fekete, nem bejelentett munkát mert nem lesz nyugdíjuk. Miért ragaszkodtok akkor a nyomorúságos nyugdíjas évekhez?2022. júl. 18. 15:47
3/21 anonim válasza:
mert próbál valahogy megélni. azért mert te jobban keresel, lehetnél empatikusabb
4/21 anonim válasza:
Meg is lehetett volna emelni, hogy több bevétel jöjjön és magasabb legyen a nyugdíj. Ehelyett megszüntették a 70 ezres befizetést is, csak az 50 ezer marad, sőt az ő bevételeik elérhetik a 18 milliót is évente. Ebben mi a logika?
5/21 anonim válasza:
3as
Én ugyan senkivel se leszek empatikus sohatobbe. Velem se az senki. Br.300 a fizetésem, nettó 200 kapok belőle, tehát 100ezret adózok. Ti csak 50 ezret, mégis itt sírtok.
6/21 anonim válasza:
#4 az hogy a taxisok maradhattak, és főtaxi a paragh úr tulajdonát képezi, a többiek menjenek a multik gyáraiba biorabszolgának.
7/21 anonim válasza:
én nem sírok, mert nem vagyok katás, de attól még megértem
8/21 anonim válasza:
Azt a szotyi nyugdíjat nyugodtan félre lehet tenni most. A vesztegető húszezreseket meg mindenki megkapja, ha kádár kettő rendszere fennmarad addig.
9/21 anonim válasza:
1. Eleve úgy kellett volna bevezetni, hogy legyen nyugdíj. Nem véletlenül nem szavazta meg az ellenzék annak idején.
2. Lehetett volna ezt normálisan módosítani most, nem így.
3. Nem egyik hónapról a másikra kellett volna ezen változtani ilyen mértékben, hanem év adózási év elejével.
10/21 anonim válasza:
Annak sem lesz nyugdíja aki nem kata-s,ezt kellene megérteni végre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!