KATÁ-hoz miért ragaszkodtok, ha nem lesz nyugdíjatok?
Figyelt kérdés
Szerintem a munka egyik legjelentősebb része, hogy nyugdíjad lesz belőle. Nagyon sokan azért adják fel a fekete, nem bejelentett munkát mert nem lesz nyugdíjuk. Miért ragaszkodtok akkor a nyomorúságos nyugdíjas évekhez?
Már nem azért de ha csak a havi 50-et nem fizeted be, hanem félrerakod, akkor 40 év múlva lesz 24 milliós megtakarításod(ne számoljuk az inflációt) ez 10 évre vetítve 200 ezres nyugdíj. Hol lesz ilyen nyugdíja bárkinek is 40 év múlva? Aki gondol a jövőre az nem adózik.
2022. júl. 18. 16:06
12/21 anonim válasza:
Dehogynem. Véletlenül nem szavazta meg az ellenzék. Most arról pisztolnak, hogy maradjon a KATA, akkor úgy érveltek, ahogy te... Semmi logika nincs az ellenzékben, a mainstream álláspontot osztja, vagy ha a mainstreamnek nincs véleménye a témában, akkor az ellenkezőjét csinálja annak, amit Orbán...
2022. júl. 18. 16:06
13/21 anonim válasza:
Anyám 50 évet dolgoztt egy hyeln, és nincs 100e a nyugdíja. Úgyhogy bocs, inkább fizetem az 50 katát, és a megtakarítást befektetem.
2022. júl. 18. 16:10
14/21 anonim válasza:
Na akkor most van megszorítás, vagy nincs megszorítás?
2022. júl. 18. 16:29
15/21 anonim válasza:
13!
Anyádnak mennyi volt a fizetése?
2022. júl. 18. 16:54
16/21 anonim válasza:
Azt értsétek már meg, hogy nem mindenki hajt arra, hogy nyugdíjas legyen. Én szeretem a munkámat, nyugis, szívesen csinálom nyolcvanéves koromig is, különben is már most van annyi megtakarításom, hogy tíz évig eléljek munka nélkül, ennyi lesz hetvenévesen is.
2022. júl. 18. 20:36
17/21 anonim válasza:
#6 a Főtaxi tényleg a kamarás főg_cié? Ezt nem is tudtam.
#15 tanulj már illemet, ő úgy említheti úgy, hogy „anyám”, attól te még úgy emlegeted, hogy „anyukád” vagy „édesanyád”, nem „anyád”.
2022. júl. 18. 20:38
18/21 anonim válasza:
A feketézést nagyon sokan nem azért adták fel, hogy legyen nyugdíjuk, hanem hogy nyugtuk legyen, ne azon kattogjon az esze éjszaka, hogy rátörik-e az ajtót a tekesek.
Sok nyugdíja nem lesz annak se, aki munkaviszonyban dolgozik, nem csak a katásoknak nem.
Illetve azt felejtik el sokan, hogy a KATÁSok (akik rendeltetésszerűen azok, nem a szalag mellett bújtatottan dolgozó katások) nagy része olyan munkát végez, amibe nem rokkan bele öregkorára, és simán végezheti ugyanazt nyugdíjaskorában is, akár csak fele annyi időben.
2022. júl. 19. 13:50
19/21 Bferike válasza:
Ebből látszik hogy milyen könnyen be lehet szopatni a tudatlan agymosott barmokat egy egyszerű orbáni hazugsággal aki a Katát választotta az nagyon jól tudja hogy nem lesz nyugdíjam akkor miről beszélünk a jelenlegi felosztó kirovó nyugdíjrendszer egy olyan pilótajáték amiben te vagy a későn meg becsatlakozott az Alsó szinten lévő továbbá hogy ha nem itt éltetek volna az elmúlt pár évben ennek leváltására létrehozott magánnyugdíjpénztári rendszert egy tollvonással számolták fel és a benne lévő 3000 milliárd forintot ugyanúgy elszúrták elköltötték ahogy az elmúlt fél évben ekkora hiányt halmoztak fel aki nem magának gyújtanak amúgy sem lesz nyugdíja mind a demográfiai mint Magyarország geopolitikai és gazdasági helyzetét tekintve mert mindig lesz olyan nyomorult kormány akinek egyszerűbb lesz ellopni ezeket a pénzeket bár erre el eddig csak Orbán Viktor vetemedett úgyhogy a Fideszesek szopják le szépen az Orbán Viktort.
2022. júl. 19. 15:36
20/21 Bferike válasza:
Ha ismernéd a magyar nyugdíjrendszert, akkor ez a kérdés föl sem merülne.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!