Mi a gondjuk a Kata ellen tüntetőknek?
Figyelt kérdés
A Katások 50 ezret adóztak havonta. Több százezer bőven megmaradt nekik nettóban. A rendes dolgozók, a fizetésükből a fizetésükhöz képest adóznak. A Katasok meg 600 ezer vagy több, ft-ból meg csak 50 ezret adóztak. Tehát az emberek akik a katásokat sajnálják, tudják-e hogy mi ellen tüntetnek?2022. júl. 18. 19:20
11/32 A kérdező kommentje:
8 szerinted a tb nem adó? Munkaeszközöket meg leírják, elszámolják és annyi. Nincs táppénzük... ide ne sírjak. Ők vállalták így? Igen. Akkor meg?
2022. júl. 18. 19:33
12/32 Istvan485 válasza:
Nagyon regen voltam de lathato hogy gyakorlatilag sok mindenki ja es a konyvelom nem foglalkozot a rendesen hiaba kertem 1 ev utan szarul alakult a dolgom meg roszab helyzetbe kerultem sajnos !!!!
13/32 A kérdező kommentje:
Azt hiszem egyedül a 10-es érti a dolgot, a többieket behülyítették a tüntetéssel, de látszik fogalmuk sincs a valóságról, amkt a 10-es leírt.
2022. júl. 18. 19:34
14/32 anonim válasza:
Te se rinyálj alkalmazottként sokat adózva. Te vállaltad, hogy szarért hugyért szopassanak, vállalkozhattál volna. Akár katásként is.
15/32 Istvan485 válasza:
Allami cegnel dolgoztam azota is le ....a fejemet de kozbeszerzes ???? Tudsz valamit egyebkent 25 evet dolgoztam en konkqetan bruto 130000 ezerert ????
16/32 A kérdező kommentje:
Vállalkozhattál volna, na ezt a demagóg dumát... amindenit! Azt ugye tudod hogy az egykori vállalkozók többsége aki nyugdíjas lett, sír, hogy kevés a nyugdija, de annyi esze nincs, hogy anno ő fizetett be magára annyit, amennyit. De vállalkoztál volna,olyan demagóg vagy, hogy az hihetetlen.
2022. júl. 18. 19:45
18/32 anonim válasza:
Az nem demagóg amikor te mondod, csak ha más?
"Katás ne rinyáljon, ő választotta" az nem demagóg?
Pedig csak azt kaptad vissza amit te mondtál másokra.
19/32 A kérdező kommentje:
A Katas pont azért választotta mert csak 50 ezret fizetett. Azaz alig adózott a bevételéhez képest! És ők rinyálnak azért, mert már nekik is rendesen kell adózniuk. Amiatt nem rinyáltak hogy meggazdagodtak a kata miatt. Tehát miről is beszélsz?
2022. júl. 18. 20:02
20/32 Istvan485 válasza:
Ket tortenet mert ahoz hogy a munkam utan csinalhasam a sajat szakmamat ahoz engedejek kellenek ezert meg a hazasagom is tonkre ment tehat gyakorlatilag en nem hiszek ebbe bocs ez meg valtoztatna mindent szerintem anno 3000000 volt a tamogatas most ugyan 18mila de az anyag arak az egekbe es plusz konyvelo plusz havi 50000 ft meg ha tuleped akkor ??...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!