A KATA-s tüntetéseken miért van olyan érzése az embernek ha lenéz mintha egy rendes dolgozó állampolgár nem lenne kinn csak hippi meg bulizós, ivós, füvezős emberek élveznék az egészet?
Figyelt kérdés
2022. júl. 18. 18:57
1/8 tobas válasza:
Tudatalatti előítéletek miatt, most attól, hogy valaki hippi miért ne lehetne rendesen dolgozó ember? Én is megyek szerdán a városunkban szervezett tüntetésre, pedig sohasem voltam vállalkozó.
2/8 A kérdező kommentje:
Pokrócokon ülve, füvezve , zenét hallgatva blokkolva a többi közlekedő embert nekem nem tüntetés hatást kelt hanem egy sima fesztivál hangulatot amivel bosszantják a munkába/haza/bárhova igyekvő embereket
2022. júl. 18. 19:02
4/8 anonim válasza:
Az atlag magyar tur, szolgalelku. Szerintem akkor se lesz itt mar rendes tuntetes ha le kell kapcsolni a gazt telen, mert nincs mibol fizetni.
5/8 tobas válasza:
Azért a füvet meg is kell venni, nem olcsó dolog ám az. Lehet Pesten csak úgy ingyen osztogatják, de én ilyet még nem tapasztaltam.
6/8 anonim válasza:
Mert buta vagy. Egyébként meg együtt éltek ebben az országban, a számára is ugyanolyan fontosak a vidéki ekés tahók mint te.
Ha te mondjuk tüntetnél valami miatt, akkor jól esne ha ők is támogatnának téged és szolidaritásból csatlakoznának.
7/8 anonim válasza:
Mert nem csak életcéltalan, szomorú arcok léteznek, mint a munkatársaid a gyárban. Vannak emberek akik szeretik csinálni amit csinálnak és még pénzt is keresnek vele.
8/8 anonim válasza:
Nem tudom. Miért? Mert az ilyen ember egy kretén? Ergo csak kreténségek jutnak eszébe a tüntetésről? Passz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!