Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ebben az országban nem lehet...

Ebben az országban nem lehet normálisan élni, miért van az, hogy az egyszerű állampolgárnak folyton ügyeskednie meg praktikáznia kelljen, bármilyen kormány is kormányoz éppen?

Figyelt kérdés

2022. júl. 18. 15:55
 1/9 anonim ***** válasza:
27%
Nem kell, miért kellene? Én egyszerű állampolgárként is tudok normálisan élni.
2022. júl. 18. 15:56
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Lehet normálisan, van akinek sikerül.

Nekem nem, ezért én azon vagyok, hogy elmenjek Magyarországról, mert nem való vagyok ide.

2022. júl. 18. 15:57
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Birka népet ott nyúzzák ahol csak tudják.
2022. júl. 18. 15:58
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Kádári mentalitású nép és az erre szabott jogszabályok, adó jogszabályok. Kérdezd meg szüleid, nagyszüleid, idősebb rokonaid, ismerőseid kire húzták az x-et az elmúlt 32 évben.
2022. júl. 18. 16:02
 5/9 A kérdező kommentje:

Azt akarja jelenteni, hogy a környezetemben élők egyszerű állampolgárok, alkalmazottként dolgozó emberek, sajna szinte mind gyomorideges és megélhetési stresszes.... Hó végén már eröltetett és nem őszinte a mosolyunk minkor megkérdezzük egymást, hogy, hogy vagyunk, hogy vannak.

Kb. ezt akarta jelenteni a kérdés.

Ez a fajta kényszer szüli az állampolgári ügyeskedést és praktikázást, és ebből következően burkoltan azt, hogy nem tudatos véletlen korrupcióba mennem át dolgok ez miatt.

2022. júl. 18. 16:09
 6/9 A kérdező kommentje:
Uram bátyám effektus, bratyizások, mutyizások stb...
2022. júl. 18. 16:09
 7/9 anonim ***** válasza:
48%
ha nem tetszik lehet huzni a hanyatlo nyugat fele.
2022. júl. 18. 16:42
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Megoldjuk okosba😂.
2022. júl. 18. 17:21
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Legtöbben a harmadik szomszéd nevét nem tudják, nemhogy még dolgoznának egymásnak kedvezményesen. A nyerészkedés már menne. Ezért.
2022. júl. 19. 08:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!