Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Tordai Bence (Párbeszéd)...

Tordai Bence (Párbeszéd) utóbbi 3-4 évben készült vagyonnyilatkozatai alapján lehetett neki annyi, legális úton szerzett jövedelme, amely elegendő volt a felettébb költséges II. kerületi építkezéséhez? Vagy az ő esetében sem beszélhetünk üvegzsebről?

Figyelt kérdés

2022. júl. 18. 18:33
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
Írhatsz nyugodtan privátot, többit ott megbeszéljük.
2022. júl. 24. 11:58
 32/33 anonim ***** válasza:

"Na kisbarátom, ha te nem írsz, akkor majd írok én neked.

Nem árt tisztázni néhány dolgot. Nagynyilvánosság előtt megrágalmazol valakit, aki egyébként közölte, hogy mindenkit fel fog jelenteni, aki rágalmazza. Ha használtad volna az eszedet, akkor sejthetted volna, hogy az illető nem véletlenül ennyire magabiztos, mert hogy megnyert eddig minden pert azok ellen, akik rágalmazták.

Aztán meg fenyegetni kezdesz engem. A politikus - köztük az önkormányzati képviselő is, mint én - közfeladatot ellátó személynek minősül. Már a fenyegetéséért három évet lehet kapni. A magánélet védelméhez fűződő törvényt meg sem említem, amit a kis fideszkéd hozott.

Szóval vágod ám a fát magad alatt, de rendesen."

Képviselő néni! Ne írj nekem privátot!

Nem akarok járni veled! Hol van? Nem látom mivel fenyegettelek...

Azzal fenyegettelek, hogy ki kell mosnod a gatyámat? A gatyamosással akarsz a bíróságra menni?

2022. júl. 25. 01:04
 33/33 anonim ***** válasza:

Mivel fenyegettél? Hát ezzel fenyegettél, kisbarátom:

[link]

Hoppá. Feljelentést most meg is tettem Ügyfélkapun keresztül. Csatoltam hozzá ezt is. Erre rábsztál.

2022. júl. 25. 11:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!