Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Tordai Bence (Párbeszéd)...

Tordai Bence (Párbeszéd) utóbbi 3-4 évben készült vagyonnyilatkozatai alapján lehetett neki annyi, legális úton szerzett jövedelme, amely elegendő volt a felettébb költséges II. kerületi építkezéséhez? Vagy az ő esetében sem beszélhetünk üvegzsebről?

Figyelt kérdés

2022. júl. 18. 18:33
1 2 3 4
 11/33 A kérdező kommentje:
És igaz az, hogy Todai Bence illegálisan építkezett?
2022. júl. 19. 19:08
 12/33 A kérdező kommentje:
Az előítéletes bunkó 10-esnek: nem vagyok irigy! Mégis miből gondoltad, te gyökér?
2022. júl. 19. 19:11
 13/33 anonim ***** válasza:
Ha illegalisan, akkor miert nem buntetttek meg? Ja csak jart a szajuk a hulyesegein…
2022. júl. 19. 19:58
 14/33 anonim ***** válasza:
31%
Mit véditek ezt a Tordait? Látszik a pofáján, hogy egy igazi kis patkány.
2022. júl. 19. 19:59
 15/33 A kérdező kommentje:
13: azt honnan tudod, hogy nem szabtak-e ki rá (vagy fognak kiszabni) építéshatósági bírságot? Vagy nem fogják-e akár lebontatni a házát?
2022. júl. 19. 20:14
 16/33 anonim ***** válasza:
15# akkor mutatták volna bizonyítékot :)
2022. júl. 19. 20:46
 17/33 anonim ***** válasza:
9%
Pár éve még ő akarta lebontani egy fidesz közeli vállalkozó Csopak villajat. Most ugyanazt a bűnt követte el ő is. Ez itt a nagy probléma, ehhez kell a pofa. Egy ilyener nyugatabbra lemondanak a tisztségekről. Ez a magyar politikus mentalitás.
2022. júl. 23. 13:18
 18/33 anonim ***** válasza:

Tizenhetes, te kevered a szezont a fazonnal, emellett rágalmazol is.

A Csipak-villa (nem Csopak, az valami egészen más) nagyobbra lett építve, mint amiről az építési engedély szólt, ráadásul természetvédelmi területre építettek, természetkárosítást elkövetve. Ami már nem építésügyi hatóségi jogszabálysértés, hanem bűncselekmény. Össze sem hasonlítható a két ügy.

Tordai mindenki ellen pert indít, aki rágalmazza, remélem valaki elküldi neki a te kommentedet is, majd a bíróság előtt elgondolkodsz róla, hogy lehet-e valótlan dolgokkal rágalmazni valakit.

2022. júl. 23. 15:36
 19/33 anonim ***** válasza:
9%

Most nagyon beszartam.

Lebontotta a régi parasztházat engedély nélkül vagy nem?

2022. júl. 23. 15:47
 20/33 anonim ***** válasza:
56%

Ha rövid választ akarsz, akkor nem.

Egyébként láttam én már ilyeneket, mint te, életben is. Interneten akkora legény mindegyik, bíróságon meg nem úgy gondolta, nem mondta komolyan, stb.

2022. júl. 23. 15:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!