Tordai Bence (Párbeszéd) utóbbi 3-4 évben készült
vagyonnyilatkozatai alapján lehetett neki annyi, legális
úton szerzett jövedelme, amely elegendő volt a felettébb
költséges II. kerületi építkezéséhez? Vagy az ő
esetében sem beszélhetünk üvegzsebről?
Ááá, tudod mit, el is küldtem neki. Két perc volt csak.
2022. júl. 23. 15:55
Lebontotta a parasztházat. Te meg ide hazudod, hogy nem.
Gratulálok. Jó politikus lennél te is.
2022. júl. 23. 16:59
Egyébként politikus vagyok, igen, önkormányzati képviselő, húsz éve. De nem ez a lényeg, hanem kérlek, írd már ide le, hogy milyen jogszabályt sért egy régi ház, akár parasztház lebontása, köszönöm! Csak vigyázz, én tényleg húsz éve ezt csinálom, ugyan nem építésüggyel foglalkozom, de azért ismerem a szabályokat. Hajrá, lássuk, melyik jogszabályt sértette meg (Tudom, most jön majd valami kimenekülés, nyúlként bátran elszaladás.)!
2022. júl. 23. 17:07
Mondjuk te a Csipak-villát Csopak-villának írtad, ezért nem nagyon van kétségem afelől, hogy mennyire ismerheted a jogszabályokat.
2022. júl. 23. 17:11
Az, hogy nem volt engedélye a bontásra az önkormányzattól csak felújításra. Ez a jogszabály kijátszása és megsértése amiért le kell mondania. Senki nem áll a törvény felett. Politikusként példát kellene mutatnia nem kijátszani a törvényt. És az a legszebb, hogy előtte a Csipak-villát ő akarta lebontatni mert ott is jogsértő volt az építkezés. Ez a képmutatás mintapéldája. Egy ilyen kis előnyért áthág egy jogszabályt akkor mi lenne ha több milliós kenőpénzt kínálnának neki? Bele se gondoljunk...
2022. júl. 23. 17:48
Akkor még egyszer, mert láthatóan nem értetted meg. Bizonyos mérethatár alatt nem kell építési engedély. A gyengébbek kedvéért (ez lennél te) szemléltetem egy számmal. Ha mondjuk 100 négyzetméternél kisebb a ház, akkor semmilyen építési engedély nem kell. Tehát 99 négyzetméter esetén nem kell engedély, 101-nél már kell. Érted már? Dehogy érted...
Arról nem is szólva, hogy megint éktelen baromságot írtál, mert nem az önkormányzat az építésügyi hatóság, hanem a kormányhivatal, hosszú-hosszú évek óta. Ezt is a fidesz kormány alkotta jogszabályba. Nem értesz hozzá, ez látszik, van ilyen. De akkor miért tolod? Miért csinálsz magadból még nagyobb hülyét, feleld már meg nekem, kérlek?!
2022. júl. 23. 17:54
Ne csűrd csavard ! Nem volt engedélye új építésére azt hazudta, hogy a régit újítja. Ha értek hozzá ha nem. Nem volt építési endegélye! Nem volt építési engedélye! Fasza , ha te is ilyen politikus vagy. Kimagyarázod magad a hülyeséggel te is, hülyének nézitek a közembert. Graulálok.
2022. júl. 23. 22:38
Akkor még egyszer leírom, mert láthatóan terhelt vagy, és nem vagy képes felfogni: ahhoz, amit csinált, nem kell engedély. Ezt még mindig nem én vagy Tordai állítja, hanem a jogszabály. A jogszabály, amit fideszék hoztak. Toporzékolhatsz, a földhöz is verheted magadat otthon, akkor sem engedély hozzá.
2022. júl. 24. 08:07
Elnézést tényleg igazad van. A FIDESZ média áldozata lettem és nem néztem utána jobban a dolgoknak.
Bocsánat, Tordainak van igaza.
2022. júl. 24. 10:49
Tök mindegy, amit leírtál már leírtad, nagy nyilvánosság előtt, a többit majd megbeszéled a bíróval meg Tordai ügyvédjével.
2022. júl. 24. 11:14
Kapcsolódó kérdések: