Miért nem értik meg a magyar emberek, hogy Magyarországon szinte semmit nem ér a Fidesz elleni szavazat, mert diktatúra van?
Gyakran szoktam hallani, hogy "Bezzeg ha többen szavaztak volna a Fidesz leváltására, már régen nem lennének hatalmon!", szerintem ennek semmi értelme. Tisztán kellene látni és kimondani a nyílvánvalót, hogy a Fidesz pártot nem lehet demokratikusan leválltani, ugyanis diktatúrát építettek. Lehet nyugodtan monddani rám, hogy "De hiszen ez túlzás!", ha őszintén a szívetekre teszitek a kezetek, előbb-utóbb beismeritek, hogy ez már régen nem jogállam, ami Magyarországon van.
Szerintem Orbán Viktor olyan mint Alexander Lukashenko, ő se mondana le semmiféle körülmények között, vagy pedig úgy alakítaná, hogy mindenképpen a Fidesz maradjon hatalmon. Miért nem értik az emberek, hogy teljesen értelmetlen a Fidesz ellen szavazni, mert minden körülmény között úgyis ők nyernek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!