Miért nem értik meg a magyar emberek, hogy Magyarországon szinte semmit nem ér a Fidesz elleni szavazat, mert diktatúra van?
Gyakran szoktam hallani, hogy "Bezzeg ha többen szavaztak volna a Fidesz leváltására, már régen nem lennének hatalmon!", szerintem ennek semmi értelme. Tisztán kellene látni és kimondani a nyílvánvalót, hogy a Fidesz pártot nem lehet demokratikusan leválltani, ugyanis diktatúrát építettek. Lehet nyugodtan monddani rám, hogy "De hiszen ez túlzás!", ha őszintén a szívetekre teszitek a kezetek, előbb-utóbb beismeritek, hogy ez már régen nem jogállam, ami Magyarországon van.
Szerintem Orbán Viktor olyan mint Alexander Lukashenko, ő se mondana le semmiféle körülmények között, vagy pedig úgy alakítaná, hogy mindenképpen a Fidesz maradjon hatalmon. Miért nem értik az emberek, hogy teljesen értelmetlen a Fidesz ellen szavazni, mert minden körülmény között úgyis ők nyernek?
Mondjuk valóban nehéz lenne leváltani a Fideszt úgy, hogy áprilisban az ellenzék lett a nép által leváltva kb
Majd ha lesz egy hasonlóan erős párt, akkor lehet erről beszélni. Párt alatt nem egy tömörült tákolmányt értek, akik a vereséget követő első órában egymásnak feszülnek
Nem kérdező, nincs diktatúra.
Igen kérdező, egy normális ellenzékkel már rég le lehetett volna váltani a Fideszt.
Szívesen.
Ha ellenzékre szavaztak volna, akkor bukott volna a fidesz.
Nem volt semmi csalás, egyszerűen sok a hülye fideszes és leszarom típusú emberek :D
"Szerinted, ha mindenki az Ellenzékre szavaz, akkor is a Fidesz nyer?"
12 éve szavaz mindenki az ellenzékre tehát ezt már kipróbáltuk. Nyert valaki más?
Valaki fejtse már ki bővebben, hogy mit kellene egy normális ellenzéknek csinálnia?!
Azt, amit Orbán 2006-ban? Fociultrákkal felgyújtattni a várost? Ez lenne a normális ellenzék? Vagy törni, zúzni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!