Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A saját számaid és az ismerősö...

A saját számaid és az ismerősök visszajelzései alapján úgy látod, hogy tényleg nem fogja az emberek 3/4-ét érinteni a rezsiemelés?

Figyelt kérdés
2022. júl. 17. 06:31
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
87%

A kötelező oltás más téma, abból nem tud nagy pénzeket beszedni.A fidesznél olyan dolgokra kell gondolni, ami nem kifejezetten a nagycsaládosokat érinti.Mert láthatóan ez a mániájuk.Tehát pl. a CSOK-hoz nem fognak nyúlni semmilyen formában.De ahogy írták a fiatalok szja mentessége potenciális jelölt.Úgy, ahogy az árstopok feloldása is.

A fidesz szemszögéből az egyedülállók és az együtt élő gyermektelen párok a célpont.De nem sok ilyen célzott megszorítást tudnak bevezetni, úgyhogy mindenkinek fájni fog.

De a pénzt be kell szedni, mert mi értelme a győzelmüknek, ha nem profitálhatnak belőle?! Ráadásul az elmúlt 12 évben kivétel nélkül minden év úgy telt el hogy zsíros összegeket vághattak zsebre.Már eltelt az év fele.Igencsak bele kell húzniuk, nehogy üresek maradjanak a zsebek!

2022. júl. 17. 08:11
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Én a CSOK kapcsán is olvastam, hogy terítéken van a jogosultsági kör szűkítése.
2022. júl. 17. 08:16
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
#9 Ha magamat nézem én adózok,fizetem a TB-t, de minek? utoljára középsuliban voltam orvosnál, amikor lógni akartam...43 múltam és hiába adóztam/adózok évek óta a korona miatt nem jutnék el időben olyan helyekre, ami sürgős lenne a korona miatt, ha bármi bajom is lenne "szerencse semmi" (jön a következő korona szezon senkinek ne legyen kételye efelől! Ez újabb munkahely vesztésekkel fog járni ezért is mondta Orbán, hogy jön a munkahely megtartásáért a harc, nem fogják tudni fizetni az emberek a megemelkedett rezsiket...itt nagy bajok jönnek és ha azt akarja elérni, hogy bedőljön minden, akkor jó úton vagyunk. A létminimumon tengődök most lejjebb kerülnek és az rengeteg bűnözést fog magával hozni, majd retteghet az átlag ember, hogy ne törjenek be hozzá, ne késsel fenyegessék, hogy elveszik tőle az értékeit az utcán stb. Az egészségügy haldoklik , gyakorlatilag nincs is, az oktatás szintügy a rendvédelem egy bohóckodás csak a büntetésekhez értenek semmi máshoz, a gazdaság nulla. Kifogják az átlag embereket végezni és, akkor mint írtam marad a bűnözés rengeteg embernek).
2022. júl. 17. 08:17
 14/14 anonim ***** válasza:

Kádár kocka családiház: 2-en lakunk benne, 1 mosógép, 1 tv, 1 asztali rádió, 2 szoba, 1 konyha, 1 fürdő/wc, 1 nappali, 1 spájz, 1 mikróhullámú sütő, 1 laptop, 2 telefontöltő. Villany helyett gázbojler van. Minden helységben 1 villanykörte és 1 konnektor. A részletező számla szerint havonta: 186KWH.

Gáz helyett villany melegítené fel a vizet, lenne mosogatógép, elkezdenék kint trafóval hegeszteni, hetente nyírnám a füvet. Könnyen 210KWH felett lenne a fogyasztás.

2022. júl. 17. 09:26
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!