A saját számaid és az ismerősök visszajelzései alapján úgy látod, hogy tényleg nem fogja az emberek 3/4-ét érinteni a rezsiemelés?
Egyetlen embert sem ismerek, aki nem fogja átlépni a határértékeket. És nem azért, mert pazarolnának, hanem mert ezeket a számokat maximum egy 20 négyzetméteres lyukban lehet tartani.
Itt vagyok egy 2 szobás házban, ami minden helységgel együtt is csak 3 szoba méretű, ehhez képest készülhetek arra, hogy 200.000 Ft lesz csak a rezsi.
Ha az emberek 3/4-ét nem érintené akkor mégis mi értelme lenne az egésznek? Semmi.Mert akkor pénzt se tudnának beszedni, és mellette az a tervük is kudarcba fulladna miszerint az embereket rákényszerítsék hogy kevesebb energiát használjanak fel.
A fidesz erre úgy tekint hogy 2 legyet egy csapásra.Megfejjük a hülye magyarokat, meg még energiát is spórolunk!
Egyébként én még arra tudnék gondolni, hogy nem feltétlenül ez érinti az emberek nagy százalékát...ez csak a kezdet,és a fidesz már most tud valamit, hogy mi lesz a következő amit a nép elé tesz.Ezért lehet az, hogy enyhének tűnik ez az intézkedés,és tűnhet úgy hogy nem érinti az emberek többségét.
Kétlem hogy itt megállna a fidesz, kezdenek nagyon belejönni az adóztatásba és a pénzbeszedésbe!
Az ittlakunk.hu szavazása alapján jelenleg az emberek 77%-a átlépi a limitet, vagyis a többség érintett, jó, ez csak 780 szavazat eddig. Szavazzatok, és látjátok az eredményt.
"adózz de fizess, majd minden ellátásért dologra gondolok"
Már most is ez van, csak nincs hivatalosan kimondva. Államiban hónapokra van időpont, vagy akár csak a következő évre. Ja, hogy addig akár meg is halhatsz, hát, akkor ott a méregdrága magán ellátás.
Én tökönszúrom most azonnal magamat nyilvánosan, ha a magyar haztartások 3/4 e
7500 ft alatt van villanyban!!
Mert ez egy ordas nagy hazugság!!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!