Fideszesek! Most, hogy a dolgozni tudók többségét kizavartátok külföldre, hogyan fogjátok fenntartani a rekordszintű adóssággal rendelkező országotokat?
Figyelt kérdés
Minden választás után szopattátok az ellenzékieket és azt mondtátok, hogy nyugodtan ki lehet költözni Németországba. Nagyon hiányozhat az ő adóbevételük. Most mi lesz? :D2022. júl. 16. 20:35
1/23 anonim válasza:
Van még itthon elég rabszolga, egymást ölik majd a rabszolga munkákért, üdv 2009+ évek.
2/23 anonim válasza:
Majd most megjelenik az összes nagyokos, aki kiírja, hogy programozó-orvos-ügyvéd. :D
3/23 anonim válasza:
Ők ezt szeretik. Még olajat is kérnek Orbántól, mert szeretik ha olajos hátul mielőtt Orbán jól megb..za őket.
4/23 anonim válasza:
Én személyszerint nagyon örülöknék, ha tényleg elmennétek az országból! Csak az a nagyon nagy baj, h még mindig itt vagytok!!!! Menjetek el innen!!!! Köszi, köszi, köszi.
5/23 anonim válasza:
Négyeske, ha ezek az emberek elmennek, ti méginkább éhenhaltok
6/23 A kérdező kommentje:
Az ilyen négyes félék még ahhoz is b*lfaszok, hogy tanuljanak a saját hibáikból. :D Ezért tartunk most itt. :D
2022. júl. 16. 20:45
7/23 anonim válasza:
Én is nagyon örülnék, ha a nagy hoborgok nem rontanak itt a levegőt. De mindig csak a nagy mártír duma megy, cselekvés meg nulla.
8/23 anonim válasza:
Négyes..
Mondod az okosságot, mint a mestered.
Közben kilógnak a lólábak, nem is veszitek észre.
Ja, hogy a választás után kérve, csak karácsonyra kaptál időpontot a szemészetre?
Akkor ott találkozunk..
9/23 anonim válasza:
Az a baj, h akik a választás után tényleg elmentek már rég visszajottek és megint itt vannak. Persze nem dolgoznak, nem fizetnek adót, csak lopják a napot.
10/23 anonim válasza:
4: Ha fizeted a kiköltözésem és egy házat mondjuk németben, én már itt sem vagyok. Eszem ágába sincs meggátolni a boldogságotokat, csak tudod az a baj, hogy van ez a Viktor nevű f a s z k a l a p, aki nem hagyott elég pénzt a zsebemben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!